Uw e-book of whitepaper gratis uitgeven kan een handig marketing instrument zijn. U kunt op deze manier meer naamsbekendheid proberen te verkrijgen, verkeer naar uw website verhogen of koppelen aan een specifieke marketingactie voor een ander product.

Image
Uw e-book gratis publiceren!

De echte marketeer weet hoe hij dit moet aanpakken. Zorg voor een nieuwsbrief aanmeld optie op uw eigen website en lever een downloadlink na het inschrijven. Dat kan eenvoudig met systemen als mailchimp of aweber. Maar niet iedereen heeft een eigen website of beschikt over de juiste kennis om dat goed in te stellen. En daarom bieden we sinds kort de mogelijkheid om uw (aangepaste) ebook of whitepaper gratis te publiceren.

Zodra het e-book bij ons in het systeem staat kunt u onder de stap publicatie kiezen voor ‘Gratis publiceren’. Er wordt dan een unieke link voor aangemaakt op onze website. Op deze pagina staat informatie en kan de klant het e-book downloaden. Voordat de klant kan downloaden moet hij zijn naam en emailadres achterlaten; als tegenprestatie. Uiteraard moet de klant een akkoord geven voor het gebruik van zijn gegevens zodat deze in een later stadium gebruikt mogen worden. Bijvoorbeeld voor een mailing.

Wilt u uw e-book of whitepaper gratis uitgeven? Maak dan een account aan op de website en start een nieuw project. Na het uploaden van uw e-book en controle aan onze kant kunt u het e-book gratis publiceren. Gratis uitgeven kan voor een ePub e-book of een PDF e-book.

Wilt u een e-book verkopen?
Bekijk dan de mogelijkheden voor het uitgeven van een e-book.

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Comments

Greta Vansant

Beste Wouter Vink,
Als je je tekst gratis publiceert, kan je dan feedback krijgen bij jullie van hoeveel personen hem gedownload hebben?
Kan je met lezers in interactie komen?
Dank en vriendelijke groet!

Yordy (Pumbo)

Ja, je kunt een overzicht van alle downloaders bekijken.

Reactie toevoegen