Uw e-book gratis publiceren!

Uw e-book gratis publiceren
Gewijzigd: 18 mei 2022 04 jul 2013

ebook-gratis-01Uw e-book of whitepaper gratis uitgeven kan een handig marketing instrument zijn. U kunt op deze manier meer naamsbekendheid proberen te verkrijgen, verkeer naar uw website verhogen of koppelen aan een specifieke marketingactie voor een ander product.

De echte marketeer weet hoe hij dit moet aanpakken. Zorg voor een nieuwsbrief aanmeld optie op uw eigen website en lever een downloadlink na het inschrijven. Dat kan eenvoudig met systemen als mailchimp of aweber. Maar niet iedereen heeft een eigen website of beschikt over de juiste kennis om dat goed in te stellen. En daarom bieden we sinds kort de mogelijkheid om uw (aangepaste) ebook of whitepaper gratis te publiceren.

Zodra het e-book bij ons in het systeem staat kunt u onder de stap publicatie kiezen voor ‘Gratis publiceren’. Er wordt dan een unieke link voor aangemaakt op onze website. Op deze pagina staat informatie en kan de klant het e-book downloaden. Voordat de klant kan downloaden moet hij zijn naam en emailadres achterlaten; als tegenprestatie. Uiteraard moet de klant een akkoord geven voor het gebruik van zijn gegevens zodat deze in een later stadium gebruikt mogen worden. Bijvoorbeeld voor een mailing.

Wilt u uw e-book of whitepaper gratis uitgeven? Maak dan een account aan op de website en start een nieuw project. Na het uploaden van uw e-book en controle aan onze kant kunt u het e-book gratis publiceren. Gratis uitgeven kan voor een ePub e-book of een PDF e-book.

Wilt u een e-book verkopen?
Bekijk dan de mogelijkheden voor het uitgeven van een e-book.

Reacties

Greta Vansant
vr, 24 augustus 2018 - 17:04

Beste Wouter Vink,
Als je je tekst gratis publiceert, kan je dan feedback krijgen bij jullie van hoeveel personen hem gedownload hebben?
Kan je met lezers in interactie komen?
Dank en vriendelijke groet!

Yordy Spoor (Pumbo)
ma, 27 augustus 2018 - 07:55

Ja, je kunt een overzicht van alle downloaders bekijken.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of zonder uw toestemming gebruikt voor marketing doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd