Wouter Vink

Ik ben Wouter, één van de oprichters van Pumbo.nl. Inmiddels een ervaren ondernemer met meer dan 15 jaar expertise in het uitgeven en drukken van boeken. Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en een buitenlandse stage van bijna 2 jaar, heb ik dit platform gelanceerd vanuit mijn liefde voor boeken en mijn passie voor alles wat met computers en internet te maken heeft.

Image
Wouter Vink

Ik ben opgegroeid met Commodore, Atari, Netscape Navigator, pioneer in het gebruik van Flash, AJAX, HTML5 en toeschouwer van de dramatische beursgang van World Online. Gebruiker van modem, ISDN tot glasvezelaansluiting. Bellen met NOKIA's Symbian, Google Android en de Apple iPhone. Ontwerpen met Coreldraw, QuarkXpress tot Adobe Photoshop en Indesign. Chatten met Internet Relay Chat (IRC), Hotmail en MSN tot Snapchat, WhatsApp, Telegram en e-mail. Informatie opzoeken via Lycos, Ilse, Startpagina, AltaVista, Bing, Google en inmiddels Copilot, Bard, Chat-GPT en overige AI-diensten.

Als onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden kun je me tegenkomen op vakbeurzen en ben ik soms te gast als spreker op evenementen, te beluisteren in podcasts of radioshows om te praten over ons platform of de branche in het algemeen.

Mijn doel met Pumbo.nl is om auteurs op een gerichte, moderne en eenvoudige manier toegang te geven tot de boekenmarkt, zodat iedereen een eigen boek kan uitgeven. Boeken kunnen levens veranderen, dus hoe mooi is het om daar elke dag iets aan bij te mogen dragen.

Naast mijn zakelijke activiteiten ben ik actief als vrijwilliger voor verschillende goede doelen en lokale verenigingen, wat ik persoonlijk zie als een waardevolle aanvulling op het ondernemerschap.

LinkedIn
https://nl.linkedin.com/in/vinkw/nl


Geboortejaar
1981


Interesses
Sport, geschiedenis, lezen


Favoriete boek
Een bijzonder land (Han van der Horst)


Favoriete auteur
Jan Guillou, Herman Koch


Favoriete genre
Reconstructies, detectives, (historische) roman


Kwaliteit
Breed georiënteerd


Wakker te maken voor
Zelfgemaakte lasagne

Image
favourite-pumbo-white.png

Uw boek drukken of uitgeven?

#ffffff
Image
New project icon

Onder andere verkrijgbaar van: