AI, je hebt er vast wel eens van gehoord. Zeker het laatste jaar is dit fenomeen steeds bekender geworden. 

AI is een verzamelnaam geworden voor applicaties die taken uitvoeren waarvoor voorheen menselijke inzet was vereist.

Omdat we bij Pumbo altijd speuren naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren, hebben we besloten ook van AI gebruik te maken. 
 

Image
Ai chatbot

AI biedt veel kansen

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk aan de slag gegaan om te kijken hoe AI jou kan helpen bij het uitgeven van je boek. We hebben ooit eerder weleens gekeken naar het inzetten van een chatbot, maar de kwaliteit vonden wij eenvoudigweg toen nog niet goed genoeg. AI veranderde dit beeld en biedt ons nu veel nieuwe kansen.

AI helpt jou als auteur 

We hebben al onze documentatie rondom support gekoppeld met onze AI-chatbot. Dit samen met algemene info van Pumbo. Gelijk bij de eerste tests viel ons al op hoe gedetailleerd en snel de chatbot antwoordde. We zien dat de antwoorden inhoudelijk juist zijn en jou direct helpen als auteur. Kortom, een uitstekende uitbreiding van onze support! Je vindt de chatbot rechts onderaan iedere pagina. Hier kun je al je vragen stellen.

Intelligent en creatief!

De boekcover is misschien wel jouw belangrijkste troef om je boek te promoten. Omdat we weten hoe belangrijk de cover is voor de verkoop van je boek, kun je deze zelfs gratis door ons laten opmaken! Onze grafische specialisten maken met behulp van jouw aanwijzingen de cover op zoals jij dat wilt. En wellicht kunnen zij in de toekomst zelfs in samenwerking met AI tot nog betere resultaten komen.  

Tot slot: een nieuwe website!

Zoals je ziet is ook onze website geheel vernieuwd. De oude website dateerde alweer uit 2016, hoog tijd dus voor een nieuwe look. Daarnaast hebben we de nodige technische verbeteringen doorgevoerd, zo ook op onze supportafdeling, deze heeft nu een goede zoekfunctie waardoor je naast de AI-chatbot nog veel meer informatie zelf snel kunt vinden.

Uiteraard blijven we ondanks deze vernieuwingen even goed bereikbaar om je, zoals je van ons gewend bent, van een persoonlijk advies te voorzien. Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Ons support team staat klaar om je te helpen tijdens iedere stap in het proces. Aarzel dus niet om contact op te nemen als je vragen hebt over het drukken of uitgeven van je boek. 

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen