Bezorgen

overzicht


Hoe vindt de bezorging plaats?

Na het plaatsen van de bestelling en de (gedeeltelijke) betaling wordt de order doorgestuurd naar de productieafdeling of naar het magazijn.

De bezorgingen worden verzorgd door GLS (pallets en pakketten), PostNL (pakketten en brievenbuspost), reguliere transportbedrijven (pallets) of koeriersbedrijven (spoedleveringen).

Als bezorgadres geldt het adres dat bij de persoonlijke gegevens is ingevuld.

Pumbo zal geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed (normaliter na drie werkdagen) doch uiterlijk binnen dertig dagen uitvoeren, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken.

Indien de bezorging vertraging ondervindt of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk dertig dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.

In het geval van brievenbuspost is er geen track en trace code beschikbaar. Bij brievenbuspost past de zending door de brievenbus waardoor er altijd geleverd kan worden. Indien uw zending als pakket is verzonden en u niet thuis bent op het moment van levering volgt er normaal gesproken een tweede afleverpoging of wordt het pakket achtergelaten op een afhaalpunt. De bezorger kan er ook voor kiezen om het pakket bij uw buren af te leveren. Wij kunnen geen specifieke instructies meegeven met de bezorger. In het geval van pakketlevering kunnen wij u voorzien van een track en trace code.

Het risico van beschadiging of vermissing van producten berust tot het moment van levering bij Pumbo, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Zie voor uitgebreide informatie de algemene voorwaarden voor verkopen.

Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.