fabrique lexique

Schakel hulp in van expert Marieke Donkers-VerschurenSchakel hulp in van expert Marieke Donkers-Verschuren - Pumbo.nl

fabrique lexique

Marieke Donkers-Verschuren

Marieke is gespecialiseerd in het schrijven van geoptimaliseerde (SEO) teksten die helpen om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Ze heeft jaren ervaring als het gaat om het schrijven van allerlei soorten teksten. Van persberichten voor multinationals tot interviews voor de krant en van blogposts en artikelen voor MKB'ers tot columns voor zowel online als offline media. Dagelijks houdt ze zich als freelance copywriter voor grote en kleine bedrijven bezig met onder andere zoekwoorden en argumentatietechnieken, met maar één doel: meer bereik.

Marieke kijkt graag samen met jou hoe je met een pakkend en aantrekkelijk persbericht de juiste doelgroep kunt aanspreken. Ze helpt auteurs die hun boek uitbrengen met een interessant en nieuwswaardig verhaal dat de aandacht trekt, vanuit haar ervaring en opleiding als marketing manager. Marieke woont samen met haar man en twee dochters tussen Helmond en Eindhoven in.

PERSBERICHTEN Noord-Brabant

Tarieven en mogelijkheden

Persbericht
Nadat ik de benodigde informatie van je ontvangen heb, schrijf ik een voorstel voor een persbericht. Dat ontvang je binnen 10 dagen. Vervolgens volgt nog een eventuele correctieronde waarbij we tot een leuk en goed persbericht komen waar jij helemaal tevreden mee bent.

Tarief
Normaal tarief: € 60,-. Pumbo-tarief: € 50,- per persbericht.

SEO-teksten
Voor je persoonlijke website of de website van je boek of onderzoek schrijf ik unieke teksten met daarin de zoekwoorden verwerkt waar je op gevonden wilt worden. Daarna volgt nog een eventuele correctieronde.

Tarief
Op aanvraag, vanaf € 0,10 per woord.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.