fabrique lexique

Schakel hulp in van expert Marieke Donkers-Verschuren

Expert Marieke Donkers-Verschuren

PR Noord-Brabant

Marieke is gespecialiseerd in het schrijven van geoptimaliseerde (SEO) teksten die helpen om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Ze heeft jaren ervaring als het gaat om het schrijven van allerlei soorten teksten. Van persberichten voor multinationals tot interviews voor de krant en van blogposts en artikelen voor MKB'ers tot columns voor zowel online als offline media. Dagelijks houdt ze zich als freelance copywriter voor grote en kleine bedrijven bezig met onder andere zoekwoorden en argumentatietechnieken, met maar één doel: meer bereik.

Marieke kijkt graag samen met jou hoe je met een pakkend en aantrekkelijk persbericht de juiste doelgroep kunt aanspreken. Ze helpt auteurs die hun boek uitbrengen met een interessant en nieuwswaardig verhaal dat de aandacht trekt, vanuit haar ervaring en opleiding als marketing manager. Marieke woont samen met haar man en drie dochters tussen Helmond en Eindhoven in.

Persbericht
Nadat ik de benodigde informatie van je ontvangen heb, schrijf ik een voorstel voor een persbericht. Dat ontvang je binnen een week. Vervolgens volgt nog een eventuele correctieronde waarbij we tot een leuk en goed persbericht komen waar jij helemaal tevreden mee bent.

Tarief
Normaal tarief: € 90,-.
Pumbo-tarief: € 70,-
per persbericht

SEO-teksten
Voor je persoonlijke website of de website van je boek of onderzoek schrijf ik unieke teksten met daarin de zoekwoorden verwerkt waar je op gevonden wilt worden. Daarna volgt nog een eventuele correctieronde.

Tarief
Op aanvraag, vanaf € 0,10 per woord.

 

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met fabrique lexique

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black