F7, manuscriptredactie

Schakel hulp in van expert Rob SteijgerSchakel hulp in van expert Rob Steijger - Pumbo.nl

F7, manuscriptredactie

Rob Steijger

Rob Steijger werkt op freelancebasis voor uitgevers en schrijvers en is met name gespecialiseerd in fictie en waargebeurde verhalen (al dan niet voorzien van een fictief jasje).

Robs aanpak is vooral gericht op het verstevigen van het eerste hoofdstuk. Dit voorziet hij van plot-technische verbetersuggesties die de schrijver vervolgens op de rest van zijn manuscript kan toepassen. Al geschreven of nog niet!

REDACTIE Zuid-Holland

Tarieven en mogelijkheden

Voor het verstevigen van het eerste hoofdstuk (of de eerste twee als ze erg kort zijn) reken ik een vast tarief. Als je hierna mijn opmerkingen en correcties toepast op de rest van je manuscript, kan ik de vervolgredactie oppakken tegen een lager tarief. Ik pas dus twee redactierondes toe.

Dit biedt drie voordelen:
1. Door mijn correcties en opmerkingen in het eerste hoofdstuk 'uit te smeren' over de rest van je manuscript kan ik de vervolgredactie tegen een lager tarief uitvoeren.
2. Je hoeft niet heel je manuscript voltooid te hebben om mij naar het eerste hoofdstuk te laten kijken. Zo kan ik je een boel schrappen en herschrijven besparen!
3. Je kunt tussentijds, nadat ik het eerste hoofdstuk heb geredigeerd, bepalen of ik de juiste redacteur ben voor jouw verhaal. Misschien ben ik wel te streng...

Op mijn website vind je mijn tarief. Pumbo-klanten krijgen 10% korting.

http://fzeven.nl/


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.