Offset: Magazine

Bereik een groot publiek met jouw tijdschrift

Voor ieder publiek, met een breed scala aan mogelijkheden

WAAROM EEN MAGAZINE?

Het drukken van tijdschriften is iets wat we graag doen. Niet alleen omdat we bijzonder trots zijn op de ongeëvenaarde kwaliteit die we kunnen leveren, maar vooral ook omdat het een vak apart is dat we – al zeggen we het zelf – uitstekend verstaan. Van brochures voor zakelijke doeleinden tot publieksbladen voor grote doelgroepen en alles daar tussenin. U noemt het, wij leveren het. Beschikt u over een abonneebestand? Dan kunt u ook de distributie aan ons uitbesteden.

Magazin

Mogelijkheden

Vanaf 8 pagina’s (nieten) of circa 24 pagina’s (lijmen en naaien)

Tot circa 120 pagina’s (nieten) of onbeperkt (lijmen en naaien)

Nieten: staand, vierkant of liggend van ongeveer A6 tot A4

Lijmen en naaien: staand, vierkant of liggend in ieder formaat

Nieten: omslag in zwart-wit of full colour

Lijmen en naaien: omslag in full colour met laminaat of vernis

Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan

Talloze mogelijkheden qua afwerking en veredeling

Ruime keuze uit papiersoorten

Levertijd van gemiddeld 3 weken

Bindwijze

Een magazine wordt gebonden door de pagina’s aan elkaar te nieten. Het is ook mogelijk om uw tijdschrift te laten lijmen, maar dan bent u aan dezelfde regels gebonden als wanneer u een paperback laat drukken. Als u dezelfde papiersoort wilt gebruiken voor het omslag van uw tijdschrift als voor het binnenwerk ervan, spreken we van een selfcover. In dat geval hoeft u het omslag en het binnenwerk niet apart aan te leveren. Ziet u liever dat het omslag van uw tijdschrift van een andere, vaak stevigere papiersoort is gemaakt? Dan ontvangen wij graag twee afzonderlijke bestanden.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit tientallen verschillende papiersoorten. Of u nu een paperback of een hardcover laat drukken en of u dat nu doet in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 50 gram tot maar liefst 200 gram. Wij hebben het beste papier voor uw boek en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

 

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in kleine oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in grote, maar in kleine oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Speciale uitgave
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat u een ongebruikelijke veredelingsmethode op het oog heeft of omdat u uw zinnen heeft gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.