Goed nieuws! De landelijke e-book verkopen blijven stijgen in 2014. Ieder kwartaal in 2014 laat een hogere omzet zien dan de kwartalen in 2013.

De meest recente cijfers van het Centraal Boekhuis (CB) laten dit zien, maar ook wij binnen Pumbo zien de populariteit van ebooks toenemen. Vooral fictie boeken scoren erg goed als ebook.

E-books maakten in het 3e kwartaal van 2014 4,7 procent van het totaal aantal verkochte boeken uit.

Bovenstaand beeld strookt met de ontwikkelingen binnen Pumbo. Ook wij zien dat de verkopen van e-books toeneemt in 2014, het aandeel e-books kwam in het 3e kwartaal uit op bijna 17 procent.

 

Ook een e-book laten maken?

Denkt u ook na over het laten vervaardigen van een e-book? Een e-book vergroot het verkooppotentieel enorm. Door onze koppeling met het CB kan uw e-book direct worden verkocht via de Apple iBookstore en bv. Bol.com.

Dagelijks produceren wij e-books, van reguliere boeken tot handleidingen. Wij zorgen ervoor dat uw ePub bestand voldoet aan alle technische eisen. De richtlijn van bv. Apple vormt geen enkel probleem. Zo accepteren alle ereaders uw ebook. Precies zoals u het wilt. Zelfs een e-book verkopen mét een unieke watermerk-beveiliging is mogelijk. Verkoopt u uw ebook binnenkort ook via Apple of Bol.com? Lees hier alles over e-books.

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen