Thuiswinkel Waarborg: opnieuw gecertificeerd!

Thuiswinkel Waarborg
Gewijzigd: 16 jun 2021 15 jun 2015

Vorige week ontvingen we het fantastische nieuws dat we de hercertificering van het Thuiswinkel Waarborg succesvol hebben doorlopen. Dit wil zeggen dat we het Certificaat Thuiswinkel Waarborg voor het zesde jaar op rij mogen voeren en daar zijn we ontzettend trots op.

Voor u betekent onze hercertificering dat u ook het komende jaar zorgeloos bestellingen bij ons kunt plaatsen in een veilige betaalomgeving en dat u verzekerd bent van heldere leveringsvoorwaarden. Wij ondersteunen u op ieder vlak en staan altijd voor u klaar om u een helpende hand te bieden.

U kunt ervan op aan dat uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en dat eventuele klachten netjes worden afgehandeld. Natuurlijk wisten wij en de meesten van onze klanten dit allang, maar het is fijn dat dit wederom bevestigd wordt.

Als u ons certificaat wilt inzien, kunt u hier of op het logo dat onderaan iedere pagina van onze website staat klikken.

Reacties


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of zonder uw toestemming gebruikt voor marketing doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd