Wat bij Paul H.J. Pouw begon als een project om tweeënvijftig weken lang iedere week op de zondag een blog te plaatsen eindigt in het verschijnen van het boek ‘Oost, west, Thuis is het ook niet alles’. De wekelijkse verhalen kenmerken zich door onderwerpen die ieder mens wel bezighoudt: over leven en dood, Sinterklaas, Prozacpoezen, IJsmerries en neustrimmers, over vasthouden en loslaten, kwijt raken en weer vinden, ouwe vrienden, culinaire kertsklunzen en liegbeestjes Het zijnverhalen met snikken en grimlachjes, licht filosofisch, die doen glim- en schaterlachen, soms ontroerend.

Image
Opbrengst boek Stichting Vrienden van Tanzania

Maar altijd herkenbaar, u zou ze zelf geschreven kunnen hebben. Wat Pouw begon met 13 volgers in de eerste week, eindigde met meer dan 100 vaste lezers in meerdere landen. De verhalen zijn meer dan 7000 keer gelezen. Halverwege kreeg hij de opmerking: bundel ze! Ze zijn te leuk om er

Een belangrijk deel van de opbrengsten van het boek komen ten goede komen aan de Stichting Vrienden van Tanzania. Een organisatie die weeshuizen en scholen runt in Tanzania. Pouw heeft enkele ontroerende verhalen gewijd aan het werk van deze stichting waar zijn dochter een half jaar als vrijwilligster heeft gewerkt. En ook Pumbo.nl draagt van harte bij aan deze actie en doneert één euro per boekje. Verder niets mee te doen. Het uiteindelijke resultaat is het boek ‘Oost, West, Thuis is ook niet alles’ dat via Pumbo.nl is uitgebracht.

Een boek met verhalen om van te genieten. Tweeënvijftig keer.

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen