Presentatie De kunst van het niet weten

De Kunst van het Niet Weten
Gewijzigd: 16 jun 2021 11 jan 2012

flyer_de-kunst-van-het-niet-wetenOp 31 januari 2012 vindt een feestelijke presentatie plaats van het boek “De Kunst van het Niet Weten”. In dit boek staat een door Willem Geene ontwikkelde, unieke bewustwordingsmethodiek beschreven. Het evenement vindt plaats in de schouwburg van Arnhem van 19-22 uur met medewerking van de acteurs Lilian van den Berg en Donat Ontskul.

Wat mensen zeggen die door Willem gecoacht en getraint zijn op basis van deze methodiek:

– Willem heeft mij geholpen om een enge maar duidelijk stap te zetten in mijn leven als ondernemer waar ik hem altijd dankbaar voor zal zijn.
– Willem weet als geen ander verrassende perspectieven te tonen, context en feiten te duiden en je effectiviteit te vergroten.
– We hired Willem for a series of coaching sessions. Together with my partners and personal we achieved great results! We still profit from it every day. Thanks Willem
– Willem Geene de complexiteit van ons denken, voelen en gedrag bloot te leggen.Vooral het feit dat je acteert vanuit een zelfopgelegd of bedacht overlevingsmechanisme was voor mij een eyeopener.Door projectmatig te werken heb —Ik geleerd mijn aandacht te richten in plaats van dat het alle kanten opvliegt.Ik vergelijk de Shiftmethode met een navigatiesysteem voor mensen die niet willen verdwalen in de mist van illusies, onwerkbaarheid en onbegrip en die helderheid willen over waar zij zich bevinden en waar zij naar toe willen Aanmelden o.a. via WillemGeene .com.

– Dit programma is voor mij een van de mooiste cadeaus die ik heb ontvangen in mijn leven tot nu toe.


U kunt reserveren voor dit evenement via http://www.willemgeene.com.
Het boek is te bestellen via http://www.boekenbestellen.nl/boek/de-kunst-van-het-niet-weten.

Reacties


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of zonder uw toestemming gebruikt voor marketing doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd