Het heeft even geduurd, maar gisteren was het moment dan eindelijk daar: de vernieuwde website van Boekenbestellen.nl is gelanceerd! We zijn apetrots op het eindresultaat en we zijn ervan overtuigd dat het nieuwe design het gebruiksgemak dat u en uw klanten ervaren zal vergroten. Lees snel verder om te ontdekken wat er zoal veranderd is.

Image
Boekenbestellen.nl in een nieuw jasje

Het vernieuwde Boekenbestellen.nl is moderner, overzichtelijker en bovenal gebruiksvriendelijker. De duidelijke navigatiestructuur en de heldere vormgeving maken het uw klanten mogelijk om uw boek binnen enkele seconden op te sporen, zodat het slechts een kleine moeite voor hen is om over te gaan tot het plaatsen van een bestelling. Om u vertrouwd te maken met het nieuwe design, hebben we de belangrijkste wijzigingen hieronder voor u op een rijtje gezet.

 

Image
new-bb-homepage

 

Homepage

De vernieuwde homepage oogt een stuk frisser en overzichtelijker dan zijn voorganger. Door de nieuwe lay-out kunnen consumenten in één oogopslag zien wat de bestsellers zijn, welke boeken er nieuw in het assortiment zijn en welke andere boeken wij het waard vonden om uit te lichten, zonder dat zij daarbij worden afgeleid door andere informatie.

Zoals u van de huidige website gewend bent, vindt u hier ook een overzicht van de verschillende categorieën en de bijbehorende genres. Dankzij deze indeling kunnen uw klanten uw boek met een paar simpele muisklikken vinden.

De thuiswinkelwaarborg neemt nu een nog prominentere plaats op de homepage in, zodat het voor uw klanten direct duidelijk is dat zij met een betrouwbare website te maken hebben.

Productpagina

Het voornaamste verschil tussen de oude productpagina en de vernieuwde variant, is dat de belangrijkste gegevens (zoals prijs en levertijd) nu duidelijker in beeld zijn gebracht.

Tevens zijn er aparte uitvouwmenu’s voor de samenvatting, de productinformatie en reviews, zodat uw klanten de informatie waar zij naar op zoek zijn gemakkelijk terug kunnen vinden.

Met de nieuwe lay-out is het bovendien meteen duidelijk of er een inkijkexemplaar van het boek in kwestie bestaat en of het boek ook als ePUB- en als PDF-bestand beschikbaar is.

 

Image
new-bb-salespage

 

Responsive design

De vernieuwde website heeft, in tegenstelling tot de oude website, een design dat volledig responsive is. Dat betekent dat het formaat van de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het apparaat waarop deze wordt bekeken.

Bekijken uw klanten de website op hun mobiele telefoon, dan worden de teksten en afbeeldingen die normaal gesproken naast elkaar staan onder elkaar geplaatst. Voortaan kunnen zij uw boek dus ook heel eenvoudig bestellen als zij geen computer bij de hand hebben.

Google gaat websites die responsive (mobielvriendelijk) zijn in de loop van dit jaar hoger ranken (eerder vermelden in de zoekresultaten, op mobiele apparaten), dus dat draagt bij aan de online vindbaarheid van uw boek.

De vernieuwde website van Boekenbestellen.nl luidt slechts het begin van de veranderingen in, want inmiddels zijn we ook al geruime tijd bezig met het vernieuwen van de website waarop u zich nu bevindt. Wordt vervolgd, dus…

Facebook: https://www.facebook.com/pumbonl
Twitter: https://twitter.com/boekuitgeven

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen