Onder zeer grote belangstelling werd het boek ‘Levenslust” op 9 november gelanceerd in de Nieuwe Zaal van de Nieuwe Bibliotheek in Almere. Honorair hoogleraar van Universiteit Nijenrode Paul de Blot Sj. en mevrouw Sandrine Huijgen, adj. directeur Bureau Jeugdzorg en Meldpunt Kindermishandeling Flevoland ontvingen een eerste exemplaar van schrijfster Esther van der Zee.

Image
Donatie aan Stichting de Vrolijkheid

Voor een volle zaal betoogde Paul de Blot in een gloedvolle lezing dat duurzaamheid niet alleen economisch of milieu gedreven is. Het is de aandacht voor de zorg, voor armoedebestrijding en voor een stabiele jeugd die onze samenleving duurzaam maakt. Hij legde daarmee het verband met het boek “Levenslust”, waarin Esther van der Zee beschrijft hoe ze overleefde in een onveilig gezin, kwetsbaar was, en werd gepest. Hoe ze als puber het roer omgooide en op 21 jarige leeftijd als ontwikkelingswerker voor een aantal jaren vertrok naar Afrika. Ze beschrijft haar avonturen, haar verdere leven en de keuzes waarvoor ze heeft gestaan, hoe ze haar leven heeft verrijkt, en hoe ze niet als slachtoffer, maar voluit en met zin wil leven.

De presentatie was in handen van Marian van Leeuwen, pedagoog, adviseur Regionale Aanpak Kindermishandeling, Nederlands Jeugd Instituut, en directeur van de JeugdZaak. Zij refereerde aan de enorme aantallen kinderen in de knel in Nederland en deed een oproep aan alle volwassenen om niet weg te kijken.

Donatie
Per verkocht boek wordt door de schrijfster en door boeken verkoop website Boekenbestellen.nl (onderdeel van Pumbo.nl) € 2,- gedoneerd aan Stichting de Vrolijkheid, die kinderen in asielzoekerscentra helpt hun ervaringen te verwerken. Esther van der Zee kon aan Tom Saal van De Vrolijkheid reeds een cheque overhandigen van € 500,-

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen