Algemene voorwaarden vernieuwd

Algemene voorwaarden
Gewijzigd: 16 jun 2021 01 aug 2016

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: de tijden veranderen. Omdat wij constant proberen in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, breiden we ons aanbod van producten en diensten ook nog steeds uit. Mede daardoor werd het weer tijd om een aantal wijzigingen door te voeren in onze algemene voorwaarden.

We vinden het ontzettend belangrijk om open te zijn over onze werkwijze en over de producten en diensten die we aanbieden. Met onze nieuwe algemene voorwaarden zijn we nog transparanter richting jou als klant. Er is niet veel veranderd, maar de nieuwe algemene voorwaarden sluiten beter aan op onze huidige dienstverlening.

In onze algemene voorwaarden stond al dat wij ons het recht voorbehouden om de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen, maar ook dat wij verplicht zijn om dit aan jou te melden. Vandaar dit bericht.

Ben je het ergens niet mee eens? Dan kun je binnen dertig dagen na publicatie van de nieuwe algemene voorwaarden aangeven dat je hier niet akkoord mee gaat. Je kunt je activiteiten dan stopzetten of je account laten wissen. Na deze periode van dertig dagen worden de nieuwe algemene voorwaarden automatisch van kracht.

Bekijk onze nieuwe algemene voorwaarden en neem contact met ons op als je vragen of op- of aanmerkingen hebt.

Reacties


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of zonder uw toestemming gebruikt voor marketing doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd