Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: de tijden veranderen. Omdat wij constant proberen in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, breiden we ons aanbod van producten en diensten ook nog steeds uit. Mede daardoor werd het weer tijd om een aantal wijzigingen door te voeren in onze algemene voorwaarden.

Image
Algemene voorwaarden vernieuwd

We vinden het ontzettend belangrijk om open te zijn over onze werkwijze en over de producten en diensten die we aanbieden. Met onze nieuwe algemene voorwaarden zijn we nog transparanter richting jou als klant. Er is niet veel veranderd, maar de nieuwe algemene voorwaarden sluiten beter aan op onze huidige dienstverlening.

In onze algemene voorwaarden stond al dat wij ons het recht voorbehouden om de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen, maar ook dat wij verplicht zijn om dit aan jou te melden. Vandaar dit bericht.

Ben je het ergens niet mee eens? Dan kun je binnen dertig dagen na publicatie van de nieuwe algemene voorwaarden aangeven dat je hier niet akkoord mee gaat. Je kunt je activiteiten dan stopzetten of je account laten wissen. Na deze periode van dertig dagen worden de nieuwe algemene voorwaarden automatisch van kracht.

Bekijk onze nieuwe algemene voorwaarden en neem contact met ons op als je vragen of op- of aanmerkingen hebt.

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen