Klaar voor de volgende stap?

Leer hoe anderen succesvol (en onafhankelijk) schrijver zijn geworden. Het 20BooksHOLLAND2022 Symposium (20 juni 2022 in de Kunsthal, Rotterdam) is een geweldig netwerk evenement.

Naast (Engelstalige) lezingen van Michael Anderle en Craig Martelle, zijn er lezingen van Nederlandstalige auteurs, waaronder Sietske Scholten, Sophia Drenth en Ronald van der Pol en twee Q&A panels (met onder andere Jan Heijnen, Yordy Spoor, Peter Paul van Beckum, Petra van der Ploeg en Maria Staal.

Image
20 Books Holland 2022

Alle lezingen duren een half uur met aansluitend een kwartier waarin vragen uit de zaal worden beantwoord. De auteurs vertellen over hun eigen ervaring als onafhankelijke schrijver / uitgever. Je krijgt inzicht in hun werkwijze, strategie etc. Er zijn (heel veel) wegen die naar Rome leiden. Dus kom, kijk, luister en ervaar welke methode het beste bij jou past!

Onderwerpen die o.a. ter sprake komen:
– Adverteren
– ‘Rapid release strategy’ (wachten met uitgeven tot je 3-4 boeken in een serie hebt)
– Schrijven in series
– Video trailers
– Werken als Hybride auteur
– Kinderboeken schrijven / uitgeven
– Crowdfunding
– Opbouwen mailingbestand
– Werken vanuit je eigen uitgeverij
– Marketing en promotie (Q&A panel)
– Productie en distributie van ebooks, POD en audio (Q&A panel)

Kortom, een veelvoud aan onderwerpen (waarbij vragen uit de zaal voor extra diepgang zorgen) én een geweldige mogelijkheid om te netwerken en collega auteurs alles te vragen wat je wilt weten.

–>Meld je hier meteen aan!

 

Wacht even hoor, wie of wat is 20Books to 50K eigenlijk?

20Booksto50k is een Facebook-groep die in 2015 werd opgericht door selfpubber Michael Anderle. De groep heeft inmiddels ruim 58.000 leden. Selfpubbers die onderling ervaringen en tips uitwisselen en hun successen, maar ook fouten, met elkaar delen. (Ook voor Nederlandstalige Selfpubbers een interessante groep om lid van te worden!)

De groep heeft al diverse meerdaagse congressen georganiseerd met 400 – 2000 bezoekers. Alle 20Books evenementen zijn onafhankelijk en op non profit basis met als motto ‘voor Indies, door Indies’. Auteurs delen hun kennis en ervaring met de achterliggende gedachte dat we samen (ieder op zijn eigen manier) nog succesvoller zijn. Iedereen leert van iedereen.

Primair doel van het symposium is het samenbrengen van Indies, oftewel selfpubbers, en het uitwisselen van ervaringen (netwerken en educatie). Daarnaast is het streven met deze evenementen positieve publiciteit voor selfpubbers te krijgen.

Omdat 20Books nu ook een symposium in Nederland organiseert, is er een Nederlandse Facebook pagina opgericht. Hier word je op de hoogte gehouden van alles rondom dit evenement.

Lijkt het je leuk en leerzaam om een 20Books symposium bij te wonen, dan is dit een geweldige manier om je schrijf carrière een boost te geven.

De details

Wie: 20Booksto50K® Facebook groep.
Wanneer: Maandag 20 juni 2022, van 9:00 tot 18:00 uur
Waar: De Kunsthal, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam
Kosten: € 49,95 p.p.* inclusief koffie / thee (lunch is niet inbegrepen)

* Dit is de Early Bird prijs, geldig tot 20 mei aanstaande. Daarna verhoogt de prijs naar € 97,00.

De locatie biedt ruimte aan 300 bezoekers, dus wacht niet te lang met inschrijven. We zien je graag 20 juni in de Kunsthal!

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen