Binnenwerk

Printklare PDF maken in Adobe Acrobat

1

optie Download het programma Acrobat via Adobe indien u dit programma nog niet heeft. Deze software is niet gratis. Na installatie opent u het programma.

Klik op ‘maken’.

Kies voor ‘PDF van bestand’.

Selecteer vervolgens uw document. De PDF wordt aangemaakt na het selecteren.

2

optie Het is ook mogelijk om een PDF aan te maken vanuit Word met behulp van de Acrobat plug-in.

Klik op de Acrobat-tab in het lint.

Klik op ‘voorkeuren’.

3

optie

Kies bij ‘instellingen’ voor ‘drukwerkkwaliteit’ (‘press quality’ in de Engelstalige versie).

Klik op OK.

optie

Klik op ‘PDF’s maken’.

Selecteer een locatie en klik op ‘opslaan’.

De PDF wordt nu aangemaakt.