1

Download het programma Acrobat via Adobe indien u dit programma nog niet heeft. Deze software is niet gratis. Na installatie opent u het programma.

Klik op ‘maken’.

Kies voor ‘PDF van bestand’.

Selecteer vervolgens uw document. De PDF wordt aangemaakt na het selecteren.

Image
Printklare PDF maken in Adobe Acrobat 1

2

Het is ook mogelijk om een PDF aan te maken vanuit Word met behulp van de Acrobat plug-in.

Klik op de Acrobat-tab in het lint.

Klik op ‘voorkeuren’.

Image
Printklare PDF maken in Adobe Acrobat 2

3

Kies bij ‘instellingen’ voor ‘drukwerkkwaliteit’ (‘press quality’ in de Engelstalige versie).

Klik op OK.

Image
Printklare PDF maken in Adobe Acrobat 3

Klik op ‘PDF’s maken’.

Selecteer een locatie en klik op ‘opslaan’.

De PDF wordt nu aangemaakt.

Image
Printklare PDF maken in Adobe Acrobat 4