Van Debutant tot Bestseller

Schakel hulp in van expert Jaime Donata

Expert Jaime Donata

Videoproducenten Noord-Holland

Het online platform Van Debutant tot Bestseller volgt schrijvers en dichters in Nederland en België. Debutanten, in verschillende fases van het debuteren, maar ook gelauwerde auteurs die vertellen over hun ervaringen. Hoe kom je aan een uitgever? Wat komt er allemaal kijken bij het redigeren en uitgeven van een boek? Hoe belangrijk is de pers, het literaire wereldje, het prijzencircus? Hoe kom je met je boek onder de aandacht van het publiek?

Voor kleine uitgeverijen en zelfstandige auteurs zonder groot marketingapparaat achter zich, bieden wij de mogelijkheid om voor weinig geld (€ 125,- tot € 250,-) een compleet video-interview op te nemen dat gebruikt kan worden als online promotiemateriaal voor social media, websites en nieuwsbrieven. De beginnende schrijver maakt ook gebruik van ons eigen online netwerk en publiek. Onze Facebook-groep heeft meer dan 3.000 fans in Nederland en België.

Wil je meer weten over het platform Van Debutant tot Bestseller, debuteer je binnenkort met een eigen roman of poëziebundel, of wil je zelf een video-interview of reportage (laten) maken voor onze website? Neem dan contact op met Jaime Donata.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Van Debutant tot Bestseller

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black