Artemis

Schakel hulp in van expert Hedwig van Lier

Expert Hedwig van Lier

Coaches Noord-Holland

Elk boek heeft een verhaal. Dat is het motto van bureau Artemis, waarvan Hedwig eigenaar is. Achter ieder manuscript dat wordt geschreven schuilt een verhaal dat aandacht verdient. Hedwig begeleidt auteurs van informatieve boeken en levensverhalen en doet dat op een persoonlijke en professionele manier. Na haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde heeft zij tien jaar lang in de uitgeverijbranche gewerkt. Daarna heeft ze bureau Artemis opgericht. Hedwig helpt auteurs om het beste uit hun boek te halen. Dat doet ze door hen te begeleiden tijdens het hele schrijfproces: vanaf het moment dat het idee zijn eerste vorm heeft gekregen tot en met de publicatie van het boek.

Manuscriptanalyse

Wilt u weten wat uw werk waard is? Vraag dan een manuscriptanalyse aan. Ik lees uw manuscript en nodig u uit voor een persoonlijk gesprek op mijn kantoor in Naarden of via Skype. Tijdens dat gesprek geef ik aan wat de sterke en zwakke punten van uw manuscript zijn. Aan de hand van duidelijke voorbeelden uit uw tekst laat ik zien hoe u verbeteringen aan kunt brengen en ook maak ik een inschatting van de publicatiekansen.

Normaal Tarief: 4,00 Euro per 1000 woorden plus 90 Euro voor het gesprek en het rapport. 
Tarief voor Pumbo klanten:  3,60 Euro per 1000 woorden plus 82,50 Euro voor het gesprek en het rapport. 

Auteursbegeleiding

Met een goed idee bent u er nog niet. Het boek moet ook geschreven worden. Maar hoe begint u? En hoe zorgt u ervoor dat uw idee goed uit de verf komt? Ik help u om uw boek op de rails te zetten en begeleid u tijdens het schrijfproces. Daarvoor bied ik drie verschillende pakketten aan: 

Pakket 1: De ‘Kickstart’ 

Bij de ‘Kickstart’ help ik u om uw boek op de rails te zetten.
Normaal tarief: 495,00 Euro
Tarief voor Pumbo klanten:  445,00 Euro

Pakket 2: ‘Kickstart en persoonlijke begeleiding

Net als bij de Kickstart help ik u om uw boek op de rails te zetten. Daarnaast krijgt u feedback op de eerste 25.000 woorden van uw manuscript.
Normaal tarief: 990,00 Euro.
Tarief voor Pumbo klanten: 925,00 Euro

Pakket 3: Kickstart en persoonlijke begeleiding op weg naar publicatie

Net als bij de Kickstart help ik u om uw boek op de rails te zetten. Daarnaast krijgt u feedback op de eerste 50.000 woorden van uw manuscript en begeleid ik u op weg naar publicatie
Normaal tarief: 1990,00 Euro
Tarief voor Pumbo klanten: 1900,00 Euro.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Artemis

#ffffff
Image
Pijl zwart