Printing on demand: Magazine

Laat jouw tijdschrift in kleine oplage drukken

Voor ieder publiek, met een breed scala aan mogelijkheden

WAAROM EEN MAGAZINE?

Als u van plan bent om een tijdschrift te laten drukken, bijvoorbeeld naar aanleiding van een speciale gelegenheid, helpen we u graag uit de brand. Op het gebied van bindwijze, formaat en papiersoort is er van alles mogelijk. Ook als u een brochure nodig heeft, is deze optie de beste keuze. Weet u niet hoe u de distributie moet aanpakken? Dan bieden wij u daarbij een helpende hand.

Magazin

Mogelijkheden

Vanaf 8 pagina’s (nieten) of circa 24 pagina’s (lijmen)

Tot 120 pagina’s (nieten) of een rugdikte van 54 mm (lijmen)

Nieten: staand, vierkant of liggend van 105 bij 120 mm tot A4

Lijmen: staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat

Nieten: omslag in zwart-wit (alleen bij selfcover) of full colour

Lijmen: omslag in full colour met mat of glanzend laminaat

Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan

Ruime keuze uit papiersoorten

Productietijd van 2 werkdagen

Bindwijze

Indien u voornemens bent om uw tijdschrift in grote oplage te laten drukken, bijvoorbeeld omdat het een publiekstijdschrift is dat zal worden uitgegeven of omdat u een groot aantal exemplaren nodig heeft om onder de werknemers van uw bedrijf te verspreiden, heeft u bij ons tal van mogelijkheden. Uw tijdschrift kan geniet, gelijmd of genaaid worden en u heeft de keuze uit een haast ontelbare hoeveelheid papiersoorten. Kiest u dezelfde papiersoort voor het omslag als voor het binnenwerk, dan wordt uw tijdschrift een selfcover en hoeft u maar één bestand aan te leveren. Zo niet, dan ontvangen wij het omslag en het binnenwerk van uw tijdschrift liefst apart.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Of u nu een magazine laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 50 gram tot maar liefst 135 gram. Wij hebben het beste papier voor uw POD-magazine en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

 

 

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in grote oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in kleine, maar in grote oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Speciale uitgave
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat u het belangrijk vindt dat uw tijdschrift wordt genaaid of omdat u uw zinnen heeft gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.

Uw tijdschrift in kleine oplage?