Nog niet zo lang geleden is de welbekende webwinkel Bol.com een samenwerking aangegaan met Kobo, één van de snelst groeiende aanbieders van e-readingservices ter wereld.

Als gevolg hiervan biedt Bol.com zijn e-books in de toekomst alleen nog maar als zogenaamde ePubs aan: digitale boeken die vanwege hun speciale bestandsformaat probleemloos op verschillende apparaten kunnen worden gelezen.

Image
Samenwerking tussen Bol.com en Kobo

E-books in het PDF-formaat worden aldus niet langer geaccepteerd. Reeds bestaande e-books met deze bestandsindeling blijven echter beschikbaar.

Omdat ook grote namen als Apple en Amazon al geruime tijd van het aanbieden van e-books als PDF-bestanden zijn afgestapt, blijven er betrekkelijk weinig verkopende partijen voor dit type e-book over. Daarom hebben wij besloten om via het Centraal Boekhuis geen e-books meer te verkopen in het PDF-formaat.

De mogelijkheid om e-books in dit formaat te verkopen via onze website Boekenbestellen.nl blijft daarentegen gewoon bestaan, ook wanneer u kiest voor het afsluiten van een abonnement.

Was u juist van plan om een e-book uit te geven in het PDF-formaat? Geen probleem; wij kunnen uw PDF-bestand voor u converteren naar een ePub-bestand. Hoeveel dat u ongeveer gaat kosten, kunt u op deze pagina berekenen.

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen