Inmiddels weet je vast al dat wij je met het grootste plezier helpen bij het drukken of uitgeven van je boek. Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten voor alles wat met dit proces te maken heeft bij ons terecht kunnen, is onze website sinds vorige week een pagina rijker: boek schrijven.

Image
Een beter boek schrijven met schrijftips

Om jou bij alle stappen van het uitgeven van een boek van dienst te kunnen zijn, hebben we de handen ineengeslagen met online schrijversacademie Editio. In samenwerking met hen bieden we verschillende schrijfcursussen aan, op verschillende niveaus en gericht op bijna elk genre dat je maar kunt bedenken. Niet alleen (aspirerend) auteurs van non-fictie kunnen hun kennis en vaardigheden met behulp van deze schrijfcursussen bijschaven; ook aan schrijvers van fictie, thrillers, poëzie, kinderboeken en biografieën is gedacht.

Op onze nieuwe ‘boek schrijven’-pagina kun je je vrijblijvend inschrijven voor gratis schrijftips. Je ontvangt dan tien weken lang waardevolle tips, trucs en adviezen van bekende auteurs als Herman Koch, Pauline Slot en Manon Uphoff in je mailbox. Als je daadwerkelijk een schrijfcursus gaat volgen, zou het trouwens zomaar kunnen dat je les van één van hen óf een andere bekende auteur krijgt. Hoe leuk is dat?!

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen