Een beter boek schrijven met schrijftips

Van-hersenspinsel-naar-bestseller-met-een-cursus-boek-schrijven
Gewijzigd: 16 jun 2021 26 sep 2016

Inmiddels weet je vast al dat wij je met het grootste plezier helpen bij het drukken of uitgeven van je boek. Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten voor alles wat met dit proces te maken heeft bij ons terecht kunnen, is onze website sinds vorige week een pagina rijker: boek schrijven.

Om jou bij alle stappen van het uitgeven van een boek van dienst te kunnen zijn, hebben we de handen ineengeslagen met online schrijversacademie Editio. In samenwerking met hen bieden we verschillende schrijfcursussen aan, op verschillende niveaus en gericht op bijna elk genre dat je maar kunt bedenken. Niet alleen (aspirerend) auteurs van non-fictie kunnen hun kennis en vaardigheden met behulp van deze schrijfcursussen bijschaven; ook aan schrijvers van fictie, thrillers, poëzie, kinderboeken en biografieën is gedacht.

Op onze nieuwe ‘boek schrijven’-pagina kun je je vrijblijvend inschrijven voor gratis schrijftips. Je ontvangt dan tien weken lang waardevolle tips, trucs en adviezen van bekende auteurs als Herman Koch, Pauline Slot en Manon Uphoff in je mailbox. Als je daadwerkelijk een schrijfcursus gaat volgen, zou het trouwens zomaar kunnen dat je les van één van hen óf een andere bekende auteur krijgt. Hoe leuk is dat?!

Reacties


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of zonder uw toestemming gebruikt voor marketing doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd