Ontwerpstudio Karel & Linda

Schakel hulp in van expert Karel Geboers en Linda van de Kerkhof

Expert Karel Geboers en Linda van de Kerkhof
Ontwerpstudio Karel & Linda

Karel Geboers en Linda van de Kerkhof

Ontwerpstudio Karel & Linda maakt unieke grafische en interactieve ontwerpen. Ontwerpen die je boek een persoonlijkheid geven. Wat past bij jou? Brutaal, zakelijk, speels of subtiel? Vertel het ze! Dan steken ze de koppen bij elkaar, de handen uit de mouwen en maken je blij met een krachtig ontwerp..

Karel & Linda zijn twee enthousiaste ontwerpers die werken in De Plint in het centrum van Tilburg. Samen helpen ze je een stijl te vinden die héél dicht bij je DNA ligt. Want in een tijd van uitpuilende media is een authentiek verhaal heel belangrijk. Het schudt je los van je concurrenten.

Vormgevers Noord-Brabant

Offerte
Telefonisch, per mail of tijdens een bespreking bij ons op kantoor in Tilburg nemen we alle info met je door. Als we precies weten wat je voor ogen hebt, kunnen we een offerte op maat voor je maken. Dat doen we natuurlijk vrijblijvend.

Ontwerp boekomslag
Natuurlijk wil je dat je boek opvalt in de (digitale) winkel. Een overtuigend ontwerp voor de omslag is daarom een must. Wij helpen je graag met de vormgeving van een onderscheidende cover. Speciaal voor Pumbo-klanten en natuurlijk afhankelijk van je wensen, rekenen we hiervoor tussen de € 200,- en € 500,-.

Ontwerp binnenwerk
Ook het binnenwerk kunnen we voor je opmaken. We zorgen dat je boek goed leesbaar wordt en ook vanbinnen een strakke uitstraling krijgt. Hiervoor rekenen we tussen de € 2,50 en €8,- per tekstpagina. Voor een boek met illustraties, fotografie of infographics maken we graag een offerte op maat.

Ontwerpen voor de promotie van je boek
Als je je boek wil promoten op social media, via mailingen of op andere websites heb je krachtige, ondersteunende beelden of animaties nodig. Ook deze kunnen we voor je ontwerpen, voor het speciale tarief voor Pumbo-klanten van € 60,- per uur. Uiteraard kan dit ook op offertebasis.