Liennn - grafisch ontwerp & meer

Grafisch ontwerp & meerSchakel hulp in van expert Nicoline van der Beek - Pumbo.nl

Liennn - grafisch ontwerp & meer

Nicoline van der Beek

Nicoline van der Beek is een jonge freelance grafisch ontwerper gevestigd in Leidschendam. Ze heeft een aantal jaar gewerkt als vormgever bij een uitgeverij en heeft daarom veel ervaring met de vormgeving van allerlei soorten boeken; van dichtbundel tot kinderboek en van wetenschappelijke publicatie tot roman. Je kunt bij Nicoline terecht voor zowel de vormgeving van je omslag als de opmaak van je binnenwerk. Haar specialiteiten zijn het maken van unieke typografie en het toepassen van handgemaakte elementen in haar ontwerpen. Deze digitaliseert ze om zo een origineel, uniek ontwerp te creëren. Met haar frisse blik is ze goed op de hoogte van de trends binnen de verschillende genres. Haar doel is het maken van omslagen die esthetisch verantwoord zijn en meteen jouw aandacht trekken in de boekwinkel.

VORMGEVING Zuid-Holland

Tarieven en mogelijkheden

Ik kan de vormgeving van jouw complete boek verzorgen, maar heb je alleen een omslag of alleen een binnenwerk nodig? Dan kan dat natuurlijk ook.

Voor echt ontwerpwerk, zoals het ontwerpen van een one-of-a-kind omslag, geldt mijn uurtarief van € 55,00, waar bij DTP-werkzaamheden een uurtarief van € 45,00 van toepassing is. 

Uiteraard bekijken we samen van te voren wat de werkzaamheden zullen zijn en hoeveel tijd dit ongeveer in beslag gaat nemen. We spreken een vast bedrag af, zodat je van te voren precies weet waar je aan toe bent.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.