Het jaar nadert zijn einde, een perfecte tijd om terug te kijken op wat we bereikt hebben, te genieten van het huidige moment en vooruit te blikken naar wat komen gaat. 2023 verliep over het algemeen wat soepeler dan het voorgaande; we hadden minder te maken met papiertekorten in de druk- en uitgeverswereld, zagen weinig verhogingen in verpakkingskosten, en ervoeren minder impact van de gestegen energie- en brandstofprijzen. Een relatief rustiger jaar dan 2022 waarin we weer veel mooie boeken hebben mogen publiceren. Stilzitten doen we nooit, zo heeft onze website een complete make-over gekregen en is ons nieuwe huisstijl gelanceerd. Binnenkort delen we hier meer over.

Image
bereikbaarheid feestdagen 2023

Om fris en energiek het nieuwe jaar in te gaan, hebben we besloten om de laatste twee weken van het jaar wat rustiger aan te doen. We sluiten niet volledig, maar passen onze persoonlijke dienstverlening aan en zijn telefonisch minder goed bereikbaar. Automatische bestellingen en controles blijven doorgaan, en voor dringende zaken blijven we beschikbaar.

We willen je hartelijk bedanken voor de aangename samenwerking dit jaar en wensen je alvast heerlijke feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar, zowel professioneel als persoonlijk.

Met warme groeten,

Het Pumbo-team