Uw bestanden konden wij niet automatisch controleren

Deze melding kan voorkomen als onze software de PDF niet goed kan inlezen. Dit kan meerdere oorzaken hebben:

1. De PDF is beveiligd.
  2. Er heeft zich een tot nu toe onbekende fout voorgedaan.

1. De PDF is beveiligd

Een PDF moet altijd onbeveiligd aangeleverd worden anders kunnen printers er niet mee om gaan. Er bestaan meerdere soorten beveiligingen op een PDF.

Sommige PDF bestanden vereisen een wachtwoord om te kunnen openen.

Sommige PDF bestanden kun je wel openen maar dan in “Alleen lezen” modus. Ook deze manier van beveiligen is niet toegestaan.

U moet zelf de PDF aanpassen en opnieuw uploaden. Als dit niet lukt dan kunt u contact met ons opnemen dan proberen wij het handmatig op te lossen.

2. Er heeft zich een tot nu toe onbekende fout voorgedaan.

Wij willen dan graag weten wat er aan de hand is dus we zouden dan heel graag willen dat u contact met ons opneemt en het PDF bestand naar ons toe stuurt. We gaan dan direct onderzoeken wat deze fout is geweest en u met voorrang direct verder helpen.

Als u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij kunnen u altijd verder helpen.