VRIJHEID!

Geschreven door Adam Kokesh


 • EBOEK

  PDF

  Gratis beschikbaar gesteld door auteur


 • Samenvatting

  De wijsheid in dit boek heeft de kracht om ons menselijke potentieel te ontsluiten en een duurzame samenleving neer te zetten die gebaseerd is op vreedzaamheid, zelfeigenaarschap en geweldloosheid.

  Jij als vrij, mooi, onafhankelijk mens hebt onvervreemdbare rechten en bent je eigen baas! Je kunt doen wat je wilt met jouw lichaam en met de opbrengt van jouw arbeid. Alle menselijke omgang moet vrij zijn van geweld en dwang, en wij zijn vrij om naar onze rechten te leven, met respect voor de rechten van anderen. Overheden vertrouwen op dwang en geweld, maar dwang is een slap alternatief voor innerlijke overtuiging. Toen je leerde: niet slaan, niet stelen en niet doodslaan, was dat niet “tenzij je voor de regering werkt.” Overheden maken ons bang om ons te laten geloven dat wij ze nodig hebben, maar we ontgroeien het idee van overheden en laten ze achter ons.

  Dit boek zal JOU de kracht geven om blijer, vrijer en gelukkiger te zijn, terwijl het je een positie geeft om mee te helpen ons lot te bepalen.

 • Inhoudsopgave

 • Fragment

Copyright © 2006-2018 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeldt.

Downloaden

U ontvangt de downloadlink van ons nadat u onderstaande gegevens heeft ingevuld.

Verplicht veld
Verplicht veld
Voer een geldig emailadres in
Verplicht veld

×