Herroepingsrecht

Bestellen


Bij de aankoop van een abonnement om e-books te verkopen is het herroepingsrecht van toepassing. U heeft de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van het sluiten van de overeenkomst. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit zo spoedig mogelijk (uiterlijk veertien dagen na ontbinding) terugbetalen. U wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Om de overeenkomst te herroepingen kunt u het retourformulier herroeping downloaden en dit ingevuld per post of e-mail naar ons toesturen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

Als u als auteur zelf uw eigen boek koopt, dan valt dit onder maatwerk en kunt u het boek niet terugsturen als het u niet bevalt. Uiteraard mag u het boek wel terugsturen als het een productiefout betreft. We maken dan z.s.m een nieuw exemplaar.


Bekijk alle artikelen in de categorie  Bestellen 
Of lees meer over het drukken van boeken of het uitgeven van boeken

Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.