Promotie

overzicht


Ondersteunen jullie mij ook bij de promotie?

Ja, daarvoor biedt Pumbo verschillende mogelijkheden.

Zo kunt u zich via ons aansluiten bij het CB (van oorsprong bekend als het Centraal Boekhuis). Simpel gezegd komt het erop neer dat uw boek dan via de (internet)boekhandel te koop is, zoals Bol.com of Bruna.

Dit wil niet zeggen dat alle boekhandels in één keer een stapel boeken van u op voorraad nemen, maar wel dat zij uw boek gemakkelijk via het CB kunnen bestellen.

Het CB verzorgt de verzending naar de boekhandel of, in het geval van een internetboekhandel, zelfs rechtstreeks naar de klant. Zie voor meer informatie over een aansluiting bij het CB de volgende pagina: over het CB.

Ook kunt u uw boek eenvoudig als ‘gadget’ op uw website plaatsen, kunt u een koop-nu-knop voor op uw website genereren en kunt u een persbericht laten schrijven.

Elk boek krijgt tevens een unieke verkooppagina op Boekenbestellen.nl, waarop u allerlei gegevens kunt plaatsen die betrekking hebben op uw boek.

De verkooppagina is zo ingericht dat u extra gegevens kunt toevoegen voor zoekmachineoptimalisatie. U kunt zelfs uw eigen Google Analytics-code toevoegen als u daar gebruik van maakt. Zo kunt u precies zien hoeveel bezoekers uw pagina krijgt en waar deze vandaan komen.

Bovendien hebben wij een online cursus over boekmarketing ontwikkeld om auteurs te helpen bij het succesvol in de markt zetten van hun boek. Meer informatie over deze cursus en over de andere promotiemogelijkheden vindt u in het beheer en op de promotiepagina.

Op de volgende pagina vindt u meer artikelen ter ondersteuning: bekijk alle artikelen.

 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn boek in de bibliotheek terechtkomt?

Om een boek in de bibliotheek te krijgen, kunt u via NBD Biblion een poging wagen.

NBD Biblion verzorgt een wekelijks aanbod van titels (zowel boeken als digitale media) aan openbare bibliotheken.

Vervolgens kunnen de bibliotheken deze titels bij NBD Biblion bestellen en zorgt deze instantie ervoor dat de producten uitleenklaar bij de bibliotheek terechtkomen. Zij zullen een korte recensie schrijven, die gekoppeld is aan het CB en daardoor op meerdere websites zal verschijnen.

Meer informatie over hoe je jouw boek naar NBD Biblion kunt versturen, vind je op de volgende pagina: https://www.pumbo.nl/boek-uitgeven/complete-gids/boek-in-de-bibliotheek 

Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.