Gebruik website

overzicht


Hoelang duurt het gehele proces?

Hoelang het proces bij Pumbo duurt, hangt af van het stadium waarin uw boek zich bevindt.

Heeft u het omslag en het binnenwerk zelf correct opgemaakt, dan kan uw boek al binnen dertig minuten besteld worden en eventueel online verkocht worden. Omdat we alle bestanden handmatig controleren en u altijd van feedback voorzien, kan het enkele uren tot een werkdag duren voordat u antwoord van ons krijgt. Neem bij spoed altijd even contact met ons op. 

Zijn de cover en inhoud nog niet opgemaakt en wilt of kunt u dit niet zelf doen? Het opmaken van een cover en het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan het binnenwerk voeren we vrijwel altijd kosteloos uit. Uitgebreide opmaak of het redigeren van teksten valt niet onder onze standaard dienstverlening. In deze gevallen overleggen we vooraf met u of kunt u gebruik maken van een van onze partners. Voor de meest voorkomende werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren hebben we handleidingen geschreven en zijn terug te vinden in ons leercentrum.

Door het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden, duurt het natuurlijk langer voordat uw boek besteld kan worden of te koop kan staan. Houdt daar rekening mee!

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?

Omdat uw wachtwoord versleuteld wordt opgeslagen in onze databank, kunnen wij dit nooit terughalen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit via de knop ‘Wachtwoord vergeten’ onderaan het inlogformulier opnieuw instellen.

U krijgt dan een geautomatiseerde e-mail toegestuurd waarin uw nieuwe wachtwoord staat.

Na het inloggen op onze website kunt u dit wachtwoord eventueel wijzigen onder ‘Profiel’. Gebruik hiervoor het naar u toegestuurde wachtwoord.

Ik weet mijn inlognaam niet meer, wat nu?

Het e-mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt, is tevens uw inlognaam.

Tijdens het aanmaken van een account heeft u ook een gebruikersnaam opgegeven. Deze gebruikersnaam kunt u ook gebruiken als inlognaam.

Weet u niet meer met welk e-mailadres u een account heeft aangemaakt, maak dan nooit een nieuwe account aan. Als u een nieuwe account aanmaakt, is het namelijk niet mogelijk om de opgeslagen boeken van uw oude account terug te zetten. Neem contact met ons op als u deze gegevens kwijt bent.

Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.