Tijs Koelemeijer Illustration & Design

Schakel hulp in van expert Tijs KoelemeijerSchakel hulp in van expert Tijs Koelemeijer - Pumbo.nl

Tijs Koelemeijer Illustration & Design

Tijs Koelemeijer

Tijs Koelemeijer is freelance illustrator en grafisch vormgever. Hij maakt illustraties voor boeken en magazines, ontwerpt boekomslagen, verpakkingen en geïllustreerde landkaarten. Hij werkt voor een vijftal landelijke uitgeverijen en illustreerde boeken van onder anderen Herman den Blijker, Bart van Olphen, Janny van der Heijde en Meneer Wateetons. In 2014 won het door hem vormgegeven boek 'Over Rook' de Elle Eten Award voor beste vormgeving & fotografie. Zijn werk is vooral bekend van zijn kookboekillustraties, maar hij laat zich niet tot dat boekengenre beperken. Zo illustreerde hij recentelijk Diet Groothuis' bestseller 'Het Grote Poetsboek' en 'Oud worden in de Praktijk' van Rudi Westendorp.

Tijs is inzetbaar voor het ontwerp van illustraties voor je boekomslag of binnenwerk. Hij maakt zowel functionele illustraties (verhalend of ter ondersteuning van tekst) als decoratieve afbeeldingen (sfeergevend).

ILLUSTRATIES Noord-Holland

Tarieven en mogelijkheden

Illustraties
Van kinderboekenillustratie tot gedetailleerde wetenschappelijke illustraties en alles daartussenin. Door de eindeloze mogelijkheden in formaat, detail en stijl reken ik geen standaardpijs, maar een uurtarief van € 65,-. Aan de hand van jouw briefing maak ik een ureninschatting waarna ik je een prijsopgave kan doen.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.