Edits33

Schakel hulp in van expert Leanne Aalbertsen

Expert Leanne Aalbertsen
Edits33

Leanne Aalbertsen

Leanne Aalbertsen is eigenaar en oprichtster van Edits33. Zij heeft Nederlands gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en specialiseerde zich in Book, Publishing & New Media, Moderne Literatuur, Jeugdliteratuur en Educatie.

Ze corrigeert en redigeert met veel enthousiasme allerlei genre boeken, dichtbundels, verhalenbundels en teksten in alle soorten en maten. Ze coacht schrijvers tijdens het schrijven van hun manuscript, ze geeft cursussen creatief schrijven en ze werkt een aantal dagen als docent Nederlands.

Tijdens en na haar studie heeft ze veel ervaring opgedaan met PoD en het uitgeven in eigen beheer door haar werkzaamheden bij een van de eerste Printing on Demand uitgeverijen in Nederland. Zij vervulde daar de rollen van corrector, redacteur en schrijfcoach. Ze begeleidde schrijvers bij het gehele proces, van manuscript tot uitgave in eigen beheer.

Zij is in staat kwalitatief hoogstaand correctie- en redactiewerk af te leveren aangepast op de doelgroep en vooral, met oog voor de stijl van je tekst.

Redacteurs Coaches Noord-Brabant

Tarieven en mogelijkheden
Edits33 werkt niet met een uurtarief. Er worden vaste (pakket) prijzen gehanteerd, gebaseerd op aantal woorden. Er worden geen opstartkosten berekend. Je betaalt vooraf per bank of via PayPal.

Wanneer je vermeldt dat je via Pumbo bij Edits33 terecht bent gekomen, krijg je 15% korting op alle diensten.

Corrigeren en redigeren
Edits33 verzorgt correcties en redigeert verhalen en manuscripten volgens vaste pakketten. De keuze voor deze pakketten is afhankelijk van de werkzaamheden die je uitgevoerd wenst te zien. Er kan gekozen worden voor correctiewerkzaamheden, correctie- en redactiewerkzaamheden of voor intensieve redactie.

Schrijfcoaching
Edits33 is naast corrigeren en redigeren gespecialiseerd in schrijfcoaching. Het coachingstraject is een traject op maat, omdat elk schrijfproces anders verloopt. Afhankelijk van het gekozen pakket, vinden er meerdere individuele inspiratiesessies plaats waarin ruimte is voor bijvoorbeeld het bespreken van knelpunten en het uitwerken van ideeën.

Proeflezen
Edits33 biedt de mogelijkheid om je boek, column, gedichten of korte verhalen, onderzoeksvoorstel, essay, scriptie of artikel te laten proeflezen.

Je krijgt een leesrapport waarin aanbevelingen en feedback worden gegeven die betrekking hebben op structuur, samenhang, thema, personages, sfeer en verhaallijn(en).

Als je gerichte vragen hebt over je tekst of juist wilt dat er naar bepaalde passages of elementen specifiek gekeken wordt, is dit uiteraard mogelijk.