ZELF JE SCHULDEN REGELEN - stappenplan van A tot Z

Geschreven door ALEXANDRA

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  4,95


 • Samenvatting

  Jarenlang heb ik als invorderingsspecialist en deurwaarder mensen gedwongen tot betaling over te gaan. Ik vind het echter leuker om anderen te adviseren en ondersteunen bij het oplossen en voorkomen van schulden.

  Daarom heb ik enige tijd geleden een korte cursus samengesteld om particulieren tips en instrumenten te bieden om slim met geld om te gaan en om zelf eventuele schulden op te lossen.

  Mijn andere werkzaamheden laten het niet meer toe regelmatig cursussen te geven, zodat ik heb besloten de informatie overzichtelijk beschikbaar te stellen door middel van het publiceren van een kleine Ebook.

  Zelf je schulden regelen - stappenplan van a tot z biedt de instrumenten om stap voor stap praktisch zelf je schulden te regelen, zodat je uiterlijk over drie jaar met een schone lei kunt beginnen. Duidelijk is iedere stap uitgelegd, zodat je letterlijk alleen de stappen uit dit boekje hoeft te volgen, om orde in de chaos te brengen met een definitieve oplossing voor de ontstane situatie. Daarnaast zal het stappenplan rust brengen, doordat een duidelijk overzicht ontstaat en je niet langer met duizend en één zaken tegelijk in het hoofd hoeft rond te lopen.

  In het boekje vind je tevens voorbeeldbrieven en overzichten, die je letterlijk kunt overnemen om bijvoorbeeld aan schuldeisers te sturen.

  Schuif het niet langer voor je uit. Begin vandaag nog. Iedere dag lopen de kosten en rente verder op. Met iedere dag die voorbij gaat, verergert de situatie. Nú kun je zelf de controle nemen en voor eens en voor altijd verlost raken van problematische schulden.

  Het vakantiegeld weer aan een vakantie kunnen besteden, in plaats van aan oude schulden. Salaris weer voor een deel aan persoonlijke wensen besteden, in plaats van aan de schulden.

  Zie hoe snel de afgelopen drie jaar voorbij zijn gevlogen. In drie jaar kun je schuldenvrij zijn. Start vandaag en ervaar straks de vrijheid van een schuldenvrij bestaan. Met de informatie uit dit boekje regel je zelf je schulden en begin je over drie jaar met een schone lei.

  Succes!

  ALEXANDRA

 • Inhoudsopgave

   • BKR-OVERZICHT
    
   • HUIDIGE STAND VAN ZAKEN
    
   • COMPLEET OVERZICHT SCHULDEN
    
   • VOORBEELDBRIEF STAND VAN ZAKEN
    
   • MINNELIJKE REGELING wat is dat?
    
   • INKOMSTEN EN UITGAVEN overzichtelijk
    
   • AFLOSSINGSCAPACITEIT wat kan ik maandelijks afbetalen?
    
   • VERDELING OVER SCHULDEISERS wat krijgt wie?
    
   • VOORBEELDBRIEF VOORSTEL REGELING

 • Fragment

  Eerst moeten we weten wat de totaalschuld is, wie alle schuldeisers zijn en hoeveel we maximaal maandelijks kunnen besteden aan de minnelijke regeling. We maken een overzicht van de inkomsten en uitgaven en weten daarna hoeveel we maandelijks overhouden.

  [ ... ]

  Op deze manier weet je exact hoeveel maandelijks beschikbaar is ter aflossing, hoe hoog de totaalschuld is en wie alle schuldeisers zijn.

  [ ... ]

  Nu sturen we aan alle schuldeisers een voorstel ter aflossing van de schulden.

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.