Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus.

Tussen altijd en nooit

Geschreven door Maud Hoff

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  17,95


 • Samenvatting

  In de opslagplaats van het geheugen zijn onbewust een overvloed aan mooie en minder mooie herinneringen van gebeurtenissen opgeslagen die inzicht geven op de ontwikkeling in het leven.

  In het voormalig Nederlands-Indië, een koloniale wereld van enkele eeuwen en uniek in haar soort, begint het turbulente leven van één van de vele destijds daar geboren en getogen Indische Nederlanders.
  Tussen altijd en nooit beschrijft de orthodoxe opvoeding in een Ursulinen weeshuis, de normen en waarden die hoog in het vaandel staan, de oorlog en het leven onder het juk van de Japanse overheerser, diens capitulatie, gevolgd door de meest dreigende periode, de Bersiap tijd, en tenslotte de migratie naar Nederland begin jaren 60.
  Het verhaal omschrijft het leven uit twee werelden dat zijn gelijke niet heeft en het zijn juist deze twee verschillen, tumultueus en ordentelijk, die het leven zo bijzonder en leerzaam maken.

  Tussen altijd en nooit is een terugblik op een veelbewogen, leerrijk en dankbaar leven.

 • Inhoudsopgave

 • Fragment

Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.