Wetenschap en spiritualiteit

Geschreven door Hans Oelen

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  12,95


 • Samenvatting

  Wetenschap en spiritualiteitHet nieuwe boek van succescoach Hans Oelen.

  Aan de hand van een wetenschappelijke onderbouwing, rekent de auteur genadeloos af met de volkswijsheid, dat hard werken en veel uren maken aan de basis staan van persoonlijke groei, ontwikkeling en succes.
  Op een grensverleggende en toegankelijke manier wordt de wetmatigheid van het bereiken van persoonlijk en zakelijk succes in beeld gebracht en ontdaan van alle ballast en schijnwaarheden.

  Met een begrijpelijke uitleg over de relevante universele wetten, die een rol spelen in het creëren van zakelijk en persoonlijk succes, wordt je als lezer gestimuleerd om de juiste actie te ondernemen op weg naar het leven, de carrière en relaties die je verlangt.

  Een absolute aanrader, wanneer je uit jouw leven en carriere wilt halen, wat er in potentie in zit.

  Over de auteur
  Al meer dan 22 jaar traint en coacht hij ondernemers, directeuren, (sales)managers, topverkopers, leiders en professionals, in het snel en efficiënt verwezenlijken van hun persoonlijke en zakelijke doelen. Hij doet dit op een onderscheidende en grensverleggende manier vanuit zijn bureau Palaver-trainingen. (www.Palaver-trainingen.nl)
  Hij heeft meerdere boeken en vele artikelen gepubliceerd, waarin hij complexe zaken weet terug te brengen tot de kernachtige eenvoud van de essentie. Het openbaar maken van deze kennis en inzichten, vanuit de intentie anderen te helpen op hun weg naar succes, ziet hij als zijn grootste levensmissie.


   

 • Inhoudsopgave

  ________________________________________
  Inhoud
  ________________________________________

  Pagina

  05 Introductie

  08 De wet van Overvloed

  09 Hoe het leven in zijn werk gaat

  11 Denken buiten de betreden paden om

  19 Alles samengesmeed tot een eenheid

  22 Het Universum geeft je altijd gelijk

  25 Jij bent de oorzaak

  29 Vibraties

  39 Waarom het begon met een oerknal

  49 De eerste stap

  53 En op de achtste dag...

  55 De Wet van de Aantrekking

  62 De wet van de Polariteit

  66 De Wet van Dankbaarheid

  70 De Wet van Oorzaak en Gevolg

  73 De Wet van de Minste weerstand

  78 De Wet van de overvloed

  83 De Wet van de pure Potentie

  85 De Wet van de Onthechting

  87 En hoe nu verder?

  95 Het NU is alles wat je hebt

  104 Je blueprint voor verandering

  117 Het schokkende nieuws over actie

  123 Tot slot


   

 • Fragment

  De eerste stap

  Weet, dat elk gevoel van scheiding, voortkomt uit je verstand. Hoe je het ook maar wilt noemen, God, De Bron, Het Niet-zichtbare, De Vader, Onze lieve Heer, Universele kracht, Alles wat er is, Intelligente substantie, Het Universum... en ga zo maar door, de enige realistische waarheid is, dat jij altijd verbonden bent, dus één bent, met de naam waar jij je gemakkelijk en verbonden mee voelt.

  Persoonlijk spreken mij De Bron en Het Universum het meeste aan. NOOIT zal jij of wie dan ook maar in staat zijn een scheiding aan te brengen of er van los te komen. Wij zijn als mens, net als al het andere, onvoorwaardelijk en onlosmakelijk verbonden met de Bron, want wij en al het anderen komen er uit voort en zijn ervan gemaakt!
  Wij en al het andere… zijn De Bron.

  Wanneer je bereid bent om deze macht toe te laten en het tevens te gebruiken in de praktische toepassingen in je dagelijks leven, zal het elk probleem voor je oplossen en geeft het aan jou het vermogen, om controle te hebben over elke situatie en elke ervaring in je leven. En wanneer je het wilt, geeft het je tevens de gelegenheid en de mogelijkheid om een meer dan overvloedig, welvarend en gezond leven te leiden.

  Jij bent een denkend centrum en je bent vrij in alles wat je wilt denken. Realiseer je dagelijks, dat je in je hele leven nog nooit iets met je handen tot stand hebt gebracht of hebt laten ontstaan, zonder dat het allereerst in je geest, in je denken is ontstaan!
  ________________________________________

  Nog nooit heb je iets tot stand gebracht
  of laten ontstaan,
  zonder het daarbij eerst in je geest,
  je eigen denken,
  te hebben laten ontstaan!
  ________________________________________

  Het is echt onmogelijk iets te doen of te maken, zonder dat het eerst in je hoofd als ge-dachte is ontstaan.

  Al veel te lang heeft de mensheid zichzelf beperkt, door voornamelijk met zijn handen te werken en met deze handenarbeid zaken tot stand te brengen.

  Mensen hebben dit nu al zo veel eeuwen gedaan, dat ze zijn ‘vergeten’, voor zover ze het ooit al hebben geweten, dat er ook een andere manier bestaat.

  De mensheid is vergeten dat vorm kan worden gecreëerd door louter de gedachte aan de vorm en deze in te prenten op de golven van de Mogelijkheid, de Bron, het Universum of het Vormloze, zoals Wallace Wattles het aan het begin van de 20e eeuw al noemde.
  Of de mens zich dit vermogen nu herinnert of niet, het behoudt altijd en onvoorwaardelijk zijn werking, ook zonder dat de mens zich er van bewust is.

  We dienen daarom aan te nemen en te accepteren, dat we al sinds onze geboorte ons eigen leven, met alles erop en eraan, of we er nu gelukkig mee zijn of niet, zélf aan het creëren zijn!
  Dit is de reden, dat je extreem alert dient te zijn en te blijven op alles wat je denkt, want de macht van het denken, wat jij bezit, is uitermate krachtig en dat kan en zal voor of tegen je werken, afhankelijk van de gedachten en overtuigingen die je hebt.

  Wanneer je bang bent voor een ziekte bijvoorbeeld, realiseer je dan, dat angst wordt veroorzaakt door een aan die angst corresponderende gedachte in je geest. Het is daar-om zaak om altijd scherp te blijven op elke gedachte die je hebt en wanneer er een ge-dachte voorbij komt die is gericht op beperking of ziekte, weet dan, dat de inhoud van die gedachte …

  ________________________________________

  NIET WAAR is.

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.