SCS 75 Jaar

Geschreven door M.H.Nijborg

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  19,95


 • Samenvatting

  SCS 75 jaar is een overzichtsboek waarin de historie van voetbalvereniging Laag-Soeren wordt verteld door de leukste verhalen en knipsels uit de Voetbalflitsen het verenigingsblaadje wat voor meer dan 40 jaar is uitgegeven door de club. de mooiste verhalen, anekdotes en overzichten komen langs die het verhaal van deze kleine voetbalclub uit Gelderland vertellen. Inclusief een greep uit de krantenknipsels en een lijst van behaalde kampioenschappen en toernooizeges.

 • Inhoudsopgave

  Voorwoord

  Vanaf de Mosbank

  Flitsenoverzicht

  SCS in het nieuws

  Historie

  Fotoarchief

  Kampioensoverzicht

 • Fragment

   

  We lopen richting het veld langs de school en komen bij het hek van het trainingsveld. Daar staan ‘Kale´ Willems en Pim Corbeek bij de entree. Toeschouwers van buiten moeten f 2,50 betalen om ons te zien voetballen. Even een blik van herkenning en trots gloeit in mij op. Een prachtig veld omgeven door weiland, struiken en bomen. Mijn cluppie. 

Copyright © 2006-2018 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeldt.