Onze reis door de medische wereld van IVF

Geschreven door Tatiana Veenstra-Heyden

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  19,95


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  12,95


 • Samenvatting

  Het boek ‘Onze reis door de medische wereld van IVF’ is een persoonlijk boek. Het gaat over de weg die wij hebben bewandeld om een kindje te mogen krijgen.

  Dat is voor velen een kwestie van nemen, maar voor ons een wonder. In eerste instantie schreef ik het boek voor mijzelf, bedoeld als dagboek. Puur om mijn emoties op papier te zetten. Het was een zwaar traject, met vallen en opstaan.

  Deze strijd hebben wij alleen gestreden, zonder onze familieleden. Wij gunden hen niet het verdriet dat wij hebben meegemaakt. Maar nu alles achter de rug is, willen wij het verhaal met iedereen delen die interesse heeft, en voor de mensen die van een afstand moesten toekijken.  

   

 • Inhoudsopgave

 • Fragment

  De verzorgers vertellen ons wel over haar dipjes, maar om het zelf te zien is hartverscheurend. Haar adem stopt en haar buikje gaat niet meer op en neer. Ik had het er erg moeilijk mee en begon te huilen. Ik voelde me schuldig. Waarom was ik niet sterk genoeg om haar de volle 9 maanden bij me te dragen. Ik legde mijn hand op haar hoofdje en op dat moment legde ze haar kleine handje op de mijne, alsof ze wilde zeggen: ... ... 'Alles komt goed mama!'

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.