O, jij hebt tieten

Geschreven door Jeanne Bakker, André Witbreuk, Loes Wouterson

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  17,50


 • Samenvatting

  Over de samenwerking tussen trainers en acteurs bestaan vele verhalen in de wandelgangen. Na een oproep tot het delen van deze verhalen, stroomden de voorbeelden binnen.
  "O ... je hebt tieten" is een boek vol anekdotes om gretig in te grasduinen. Verhalen om van te griezelen en voorbeelden om je hart aan te verwarmen. Een reeks rolopvattingen, wensen en verlangens en een ergernissen-top-10.

  Jeanne Bakker, André Witbreuk en Loes Wouterson werken als trainers en acteurs. Zij stelden dit boek samen op basis van circa 100 enquêtes en gesprekken en componeerden het vanuit een voor de trainingswereld verrassend en onbekend perspectief tot een betekenisvol geheel.

  "Gelukkig hebben de schrijvers ervoor gekozen niet alles in een model te persen. Zowel trainers als trainingsacteurs zijn prima in staat om wat beschreven staat in dit boek om te zetten naar hun eigen praktijk en dát te gebruiken dat bij hun eigen stijl past. Of alleen te lachen om de soms hilarische voorbeelden."
  Harry Muller, voorzitter NVvT

  "Ik ben blij met dit boek waarin verhalen zijn opgetekend uit het boeiende veld waarin deze twee professies elkaar ontmoeten. Een boek met niet alleen succesverhalen maar ook herkenbare missers. Als trainer en acteur goed op elkaar zijn ingespeeld, is de kracht groter dan de som der delen en dat is in het belang van het leerproces van de deelnemers. En bovendien: samenwerken is dan leuk, gezellig en leerzaam. Dit boek kan daarvoor een aanzet zijn. Dus: lezen en delen met je collega's!"
  Bert van Dijk, voorzitter NOBTRA

 • Inhoudsopgave

  Voorwoord
  Inleiding
  Ja maar ho!
  Test jezelf als je wilt
  De verhalen - het voorspel
  De verhalen - het samenspel
  De verhalen - het naspel
  De verklaringen - dit is mijn rol: de trainers
  De verklaringen - dit is mijn rol: de acteurs
  Zelfverklaring? Wat is dat?
  Zelfverklaring André
  Zelfverklaring Jeanne
  Zelfverklaring Loes
  Met dank aan

 • Fragment

  De verhalen – het voorspel

  In dit onderdeel leggen we de focus op de voorbeelden die we van onze vakbroeders en -zusters hebben ontvangen over het voorbereiden van opdrachten. Er staan juweeltjes in van synergie en samenwerken en ook afschrikwekkende voorbeelden van hoe de samenwerking binnen no time om zeep wordt gebracht, zoals de anekdote die de titel van ons boek is geworden. Lees, leer, geniet en verafschuw!

  Tieten
  Niet altijd krijg ik een telefoonnummer van een trainer. Dan is het aan de trainer of hij contact opneemt of niet. In dit geval heb ik vooraf geen contact gehad met de trainer. Ik zorg dus dat ik netjes op tijd het trainingslokaal binnenloop zodat ik hem nog even alleen tref voor de training. Zegt hij: “Oh. Jij hebt tieten. Ik had een man besteld. Nah. Dat moet dan maar.”
  Het was geen grapje.

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.