Mind-Control

Geschreven door Quasimodo

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  29,95


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  19,95


 • Samenvatting

  Mind Control

  Menselijke robots in onze samenleving
  MK ULTRA
  Kindermisbruik
  Rituele moorden
  Nieuwe Wereld Orde
  Nieuwe Wereld Regering en hun toekomstplannen met u en mij.
  De gruwelijke feiten op een rij
  Hoe ze het doen en wie het doen

  Het Hele Verhaal
  door : Quasimodo.

 • Inhoudsopgave

  De bloedstollende, ijzingwekkende, afschuwelijke memoires van een vrouw die beschrijft onder mind-control te zijn gebruikt als seksslavin, presidentieel seksspeeltje en als menselijke computer. Als u dit al te ver vindt gaan – dan zal het hele boek, waarin deze vrouw pijnlijk openhartig vertelt, dat ze letterlijk het lijdend voorwerp was van een groots opgezet MK ULTRA experiment, dat hun slachtoffers van generatie op generatie klaarstoomde als slaven voor prostitutie en andere diensten, door middel van marteling, schrikbewind, verkrachting, afranselingen, ritueel misbruik en elektroshocktherapie, - op u hoogstwaarschijnlijk wel helemaal als fantasie overkomen.
  De categorie waarin dit boek gerangschikt zou moeten worden, bestaat waarschijnlijk nog niet eens.
  Een welgemeende serieuze waarschuwing vooraf!
  Dit is geen boek voor iemand met een zwakke maag, of iemand die super gevoelig van aard is.
  Ook voor mensen die zelf slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik en voor mensen die lijden aan een stoornis waarbij meerdere persoonlijkheden in één lichaam wonen, persoonlijkheden die van tijd tot tijd en om beurten het hele lichaam volledig opeisen voor een van deze persoonlijkheden (dissociatie stoornis) is dit beslist geen geschikt boek om te lezen. De verantwoordelijkheid hiervoor leg ik helemaal bij u alleen neer. U bent echter gewaarschuwd.
  Het boek begint met het verhaal van een vrouw die werd verkracht door haar eigen vader als zuigeling. We volgen haar op de voet terwijl ze zelf uit haar eigen herinneringen verteld wat haar overkomen is. Van verkrachting als zuigeling tot traumatische ervaringen tijdens seksuele rituelen waarbij zij zelf meerdere malen getuige was van gruwelijk wrede moorden op pasgeboren baby’s.
  Op zeer jonge leeftijd werd zij VERKOCHT aan Bob Hope, die volgens haar de hele Amerikaanse regering maar ook de hele entertainmentwereld en vele buitenlandse staatshoofden voorzag van gerobotiseerde seksslavinnen. We zien ook in ons dagelijks leven een zorgwekkend stijgende lijn van algemene acceptatie van televisie programma`s waarin kleine kinderen worden geleerd zich te gedragen als professionele hoeren in programma`s als: toddlers and tiara’s.
  Dit boek verteld het onthullende verhaal van een vrouw die in de 60er-70er jaren door Henry Kissinger zelf werd geprogrammeerd, om als wandelende computer met werkelijk ongelooflijke en voor die tijd ( en nu nog steeds!) ongekende mogelijkheden dienst te doen en zo het geheime doel van De Nieuwe Wereld Orde te steunen.
  Inderdaad, Bob Hope en Henry Kissinger en nog vele andere bekende en hele grote namen in politieke kringen, maar ook in de entertainmentwereld, passeren de revue in dit werkelijk onthullende boek dat de aandacht trok van iemand die vond dat dit verhaal vertaald diende te worden in de Nederlandse taal.
  Dit is een verhaal dat verteld dient te worden en aan de grote klok dient te worden gehangen, omdat het zo schokkend onthullend is, en omdat het op een ontnuchterende begrijpelijke manier de achterliggende werkelijkheid laat zien van een aantal mensen die de hele wereld naar hun eigen hand willen zetten, en daar al een heel eind mee gevorderd zijn, wat in dit boek haarscherp beschreven wordt.
  Daarnaast laat de samensteller van dit boek u ook een onderzoeksrapport zien van professor John Coleman die 20 jaar lang onderzoek deed naar de activiteiten van de schaduwregering; de mensen achter de vorming van de Nieuwe Wereld Orde, en hij laat u ook een kijkje nemen in ons eigen land, want hier kennen ze deze handelswijze ook! Onze regering is ook verre van brandschoon.
  De samensteller van dit boek luidt de noodklok. Het is vijf voor twaalf!!
  Quasimodo – klokkenluider van beroep
  Het was George Orwell die in 1984 schreef: “Macht is het menselijk brein slopen en herbouwen in een vormgeving van jouw keus.”

 • Fragment

  In aanvulling op de vele traumatische martelingen binnen de kerk en in school, versterkte mijn vader mijn programmering nog door gebruik te maken van sprookjes, zoals Disney thema`s en het verhaal van de Tovenaar van Oz. De Tovenaar van Oz was jaarlijks terugkerende verplichte kost, en bij andere gelegenheden vlochten mijn programmeurs andere programma`s en hypnotische opdrachten in mijn geest op bijzonder creatieve wijze die de getoonde filmthema`s in staat stelden om op afstand te laten werken, dit alles enkel en alleen om komplete controle over mij te houden.
  Het was zelfs zo, dat ik bij mijn volle bewustzijn geen enkel idee had, van wat mijn onderbewustzijn geprogrammeerd was te vergeten. Het gebruik van mijn fantasie, gebruikt om vergetelheid te creëren en om alles waar ik aan deel had genomen door de versnipperaar te halen, was extreem effectief, vrijwel onmogelijk te doorbreken.
  Soms, als ik in het midden van de nacht naar de Tovenaar van Oz gekeken had, mishandelde mijn vader me om mij volledig in verwarring te brengen, zodoende een geestestoestand creërend die perfect was voor programmering. In deze staat van ontreddering vertelde hij mij dat er “achter de regenboog” een brug was naar “de andere wereld” en dat ik over de “regenboogbrug” zomaar die andere wereld in kon wandelen, en dat het een wereld was, volledig gescheiden van mijn alledaagse leven. Hij leerde me dat alles wat er “achter de regenboog” gebeurde aan zou voelen alsof het niet echt was, als in een droom. Na “dingen” te hebben ondergaan waarvan ik geacht werd deze te vergeten, werd ik ook getraind op het woord:”THUIS”.
  Het begon met het liedje:”Er is geen beter plekje dan THUIS”, dat in verband gebracht werd met thuis lekker onder de warme dekentjes in mijn eigen bedje, heerlijk in dromenland, na een nacht van kinder- pornografie en/of prostitutie.
  In latere jaren zouden mijn vader, moeder of anderen deze woorden gebruiken nadat ik gebruikt was in Washington D.C in het Witte Huis of andere lokaties waar ik naartoe gebracht werd onder programmering. Jarenlang werkten deze woorden om mij terug te brengen in de wereld van alledag en volledig te vergeten wat er gebeurd was, waar ik geweest was, met wie en wat er was voorgevallen.
  Mijn instructies waren duidelijk:” Slaap! En wordt THUIS wakker in je eigen bedje, met het land Van Oz zooooooooooooooooooo ver weg. Die plaats voelde als een sprookje, dat heb je slechts verzonnen, dat was alleen een droom…………………….en is nu heeeeeeeel ver weg”. Ik was nu “aan de andere kant van de regenboog” en was geconditioneerd te geloven dat die ervaringen nooit waren voorgevallen, dat het slechts een droom was. Al weer vele jaren later toen ik al in mijn tienerjaren was, hoefden mijn vader of moeder alleen nog maar te zeggen: ”Je mag de hele terugweg slapen schatje, tot we THUIS zijn”. En dan kreeg ik meteen een “accute aanval” van geheugenverlies.
  Als mijn onderbewustzijn soms dreigde geheimen “los te laten”, was ik geprogrammeerd door mijn vader om “wakker te worden” en chocoladekoekjes te eten. En zo kon het gebeuren dat ik gedurende circa 40 jaar lang ( zoals dit enorm krachtige programma me voorschreef ) dat ik zomaar wakker werd uit een diepe slaap waarin herinnereringen uit deze geheime wereld naar buiten druppelden terwijl ik eerst het Theta en daarna het Delta golflengten slaappatroon binnenging in mijn onderbewustzijn. Mijn programmering volgende, kwam ik overeind en ging de keuken in om chocoladekoekjes te eten, om mezelf te “herinneren” te vergeten.
  Een ander liedje uit de Tovenaar van Oz, dat werd gebruikt tijdens programmeringen, was het liedje van de nikkelen man die zong:”Als ik toch eens hersenen had”. Tijdens zo`n programmeringssessie werd me door een man ingefluisterd:” Het is stukken veiliger om geen hersenen te hebben, het is makkelijker geen hersenen te hebben; je hoeft alleen maar op de pad te blijven en de weg met de gele stenen te volgen. Dan zul je niet bang zijn zoals de laffe leeuw en mag je jouw hart houden, dat je nodig hebt om op de gele stenen weg te komen die je naar het land brengt van goud en glitter, goud en glitter,goud en glitter.
  Volg de weg met de gele stenen naar een plaats achter de regenboog, heel erg hoog in de wolken”, in mijn trance drong dit liedje diep door in mijn onderbewustzijn en zou daar post vatten als een heel

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.