Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus.

Maritieme communicatie

Geschreven door Dex Holland

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  28,50


 • Samenvatting

  Als het avontuur lokt, kan het zeilen op zee een droom zijn. Eén van de belangrijkste voorwaarden die hier aan verbonden zijn, is een goed radiocontact te kunnen onder- houden met andere instanties zoals bijvoorbeeld de kustwachten die de veiligheid op zee monitoren. Op verre en afgelegen routes kan het communiceren met familie of vrienden aan de wal een leuke afleiding zijn en u tevens een gevoel van veiligheid bezorgen. Onthoud dat het correct contact kunnen maken met andere schepen, de kustwacht of een verkeerspost enorm zal bijdragen aan uw veiligheid. Verbindingen kunnen maken over grote afstanden via de MF, of de HF-frequenties of via de satelliet kan u snel in contact brengen met het thuisfront, of in geval van storingen aan uw apparatuur, naar een helpdesk doorschakelen. Het snel contact krijgen met een radio-medische dienst, in geval van een ongeluk aan boord, kan zelfs levens redden. Hoe u correct met de apparatuur moet omgaan en op de juiste wijze met andere schepen of instanties moet communiceren is niet extreem moeilijk en wellicht dat deze editie u op weg kan helpen naar een goede communicatie met anderen op zee.

 • Inhoudsopgave

  Inhoud
  1. De geschiedenis van maritieme communicatie 2. GMDSS
  3. De maritieme marifoon
  4. De soorten radioverkeer
  5. AIS
  6. Inmarsat-satellieten
  7. Navtex
  8. Radiotechnologie
  9. Verzendende modi
  10. zender / ontvanger
  11. communiceren via de MF / HF-frequenties

 • Fragment

Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.