Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus.

Hoe leef je het langst zonder angst

Geschreven door Edwin Selij

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  12,50


 • Samenvatting

  Angst wordt vaak bestempeld als ziekte. Is angst eigenlijk wel een ziekte? Heb je echt medicijnen nodig om angst de baas te zijn? Kan het niet eenvoudiger? Zeg nu zelf, het is in 1 keer ontstaan, zou het dan ook niet in 1 keer kunnen oplossen?

  Op deze vragen geeft Edwin Selij heldere antwoorden. In dit boek vind je oefeningen die je begeleiden van A(ngst) naar Beter. Op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten zet Selij een aantal oefeningen neer die jou helpen om angstvrij te zijn. Je moet het uiteraard zelf doen. Het is geen wondermiddel, al kan de uitwerking wonderbaarlijk zijn. Veel hangt af van jouw doorzettingsvermogen en de wil om angstvrij te zijn. Ben je dat? Dan is dit het ideale boek voor jou.

  Edwin Selij is trainer, coach, maar vooral bekend als ‘de fobiedokter’. Deze bijnaam kreeg hij na zijn opvallende resultaten. Verder leidt hij mensen op als Practical Coach in de eenjarige beroepsopleiding.
  Voor meer informatie www.fobiedokter.nl of www.tieds.nl

 • Inhoudsopgave


 • Fragment


Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.