Klompendans in Afrika

Geschreven door Stichting Katalysator

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  33,95


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  4,00


 • Samenvatting

  In de maanden februari en maart van het jaar 2011 vond het project Moving Forward plaats. Dit project werd ondernomen vanuit Stichting Katalysator. Hierbij hebben negen avonturiers een barre tocht van 10000 kilometer afgelegd door zand, wind en modder. Het team bestond uit: Alain Simons, Hans Buijs, Jelmer Tamis, Bart Koopman, Eelke de Vries, Thijs Vlaar, Coen van Gennep, Aäron Jansen, Jan Priebe. Het doel van deze reis was het ondersteunen van lokale ondernemingen in Mali en Ghana. Deze uitgave bestaat uit reisfoto's en reisblogs.

  This is a photobook of Project Moving Forward, a journey to Africa by Foundation Katalysator.

   

 • Inhoudsopgave

   

   

  Etappe 1 - Den Haag – Algeciras
  Etappe 2 - Spanje - Dakhla
  Etappe 3 - Dakhla - Diama
  Etappe 4 - Diama - Kayes
  Etappe 5 - Kayes - Here Bugu
  Project stop: Here Bugu, Mali
  Auto donatie aan Here Bugu
  Duurzaamheid: Biogas installatie
  Etappe 6 : Here Bugu - Accra
  Projectstop: Accra, Ghana
  Enidado Oesterzwammen Project
  Auto donatie aan Mak-D
  Auto donatie aan Apam Catholic Hospital
  Auto donatie aan Bake for Life
  Duurzaamheid: Solarcooker

 • Fragment

   

  Wij gaan iets later naar Po om de Cabstar te halen en het wordt ons vertrekpunt naar de grensovergang. Maar dan................................. Coen is bij het opstaan met zijn grote gorrillavoet op een schorpioen gaan staan en wordt gestoken. Jelmer is erbij en die gaat snel de auto halen. Coen voelt de pijn en het vergif verspreidt zich door zijn been naar boven. De jongens van het park geven direct aan dat het gif niet dodelijk is maar toch behandeld moet worden door een dokter uit het dorp. Coen krijgt pijnstillers, verdoving met injecties en een antibioticakuur; Coen heeft zijn naam verdient en heet nu de schorpioenman

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.