Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus.

Het Burnout Complot (PB)

Geschreven door Ed Snijders

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  22,50


 • Samenvatting

  Een mysterieus verloren deal, een bijna-doodervaring: het blijken voorboden van een burn-out die de rijke zakenman Tom in de afgrond stort. Op zoek naar oorzaken ontdekt hij niet alleen zichzelf, het leven en de liefde, maar ook een complot. Een onweerstaanbare vrouw roept hem op dit te onthullen. Hij luistert en speelt zich daarmee in de kijker van een sekte. Een strijd volgt vol verleiding, verraad en verlies. Hij belandt in een gekmakende kluwen van belevenissen, symptomen en visioenen. Gebeurt dit echt, zijn het spirituele inzichten of waanbeelden? Wie kan hij nog vertrouwen?

 • Inhoudsopgave

  Episodes:
  1. Stress 2. Burn-out 3. Buitenspel 4. Ego 5. Complot 6. Ingreep 7. Missie 8. Verlies 9. Geld
  10. Bloedlijn 11. Liefde 12. Dood 13. Vlucht 14. Macht 15. Strijd 16. Offer 17. Verraad 18. Game Over
  Nawoord

 • Fragment

  Op dat moment wordt hij zich bewust van een warme aanraking op zijn rechterschouder. Een onzichtbare hand leidt zijn bovenlichaam teder terug in verticale stand. Beschaamd om zijn tranen houdt hij zijn ogen gesloten. Hij voelt hoe warmte bezit neemt van zijn schoot. Haar onderrug drukt tegen de rand van het klavier. Haar bovenlichaam helt naar voren. Haar zijdezachte huid glijdt in slow motion tussen zijn handen op en neer. Tropische dijen omvatten zijn heupen. Haar boezem duwt de stof van zijn opengerukte shirt opzij. Vochtige lippen wissen de sporen van zijn tranen uit. Ze vindt zijn mond, zijn tong. Haar vurige vingers ontwaxen zijn haar. De eeuwig-durende zoen wordt slechts onderbroken voor vijf woorden. Zeven liefdevolle lettergrepen. Een vertrouwde, honingzoete stem fluistert vanuit een andere dimensie: ‘Ik wil vannacht niet alleen…’ Door een waas meent hij Mahasja werkelijk te zien. Hij merkt de azuurblauwe straal nog net op voordat deze weer uit haar pupillen verdwijnt. Dan valt de sluier van zijn ogen en kijkt hij in het gezicht van Meggie. Hij tilt hij haar op en draagt haar naar haar slaapvertrek. Verliefd tot ver voorbij zijn oren voelt hij hoe de energieën van de engelachtige, ver-dwenen therapeute uit zijn herinnering en die van de duivels verleidelijke, reddende gastvrouw in zijn armen samenvloeien in zijn ziel. Alle vlinders in zijn buik slaan tegelijk hun vleugels uit wanneer hij hen beide in dit heilige moment hoog boven de straat van Singapore als één en dezelfde vrouw bemint.

Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.