als het leger de H.A.A.R.P speelt

Geschreven door Alex Hunter

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  17,95


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  12,95


 • Samenvatting

  Dit boek gaat over H.A.A.R.P.
  High-frequency Active Auroral Research Program

  Hier zijn een paar willekeurige grepen uit de inhoud van dit boek.

  In het jaar1988 zond men een episode uit op televisie van Star Trek The Next Generation,
  Deze episode was getiteld:"The Arsenal of Freedom."
  Het ging over een zekere Kapitein Picard van de Enterprise die werd gestuurd naar de Lorenz Cluster om te gaan kijken hoe het met de USS Drake ging, die op zijn beurt, weer was uitgezonden op een missie, om vast te stellen, waarom plotseling al het intelligente leven op de planeet Minos verdwenen leek te zijn.
  Kapitein Picard ontdekte op Minos een automatisch wapen, met een holografische vertegenwoordiger in het computersysteem, die beweerde dat het wapensysteem het neusje van de zalm was, en éénmaal geactiveerd, onoverwinnelijk. “Het is het perfecte vernietigingssysteem “ zo liet de holografische vertegenwoordiger trots weten.
  Toen de verschrikkelijke waarheid, over wat er met de bewoners van de planeet Minos gebeurd was, tot Kapitein Picard doordrong, kon hij alleen nog uitbrengen: “ Té perfect, jullie arme onnozele sukkels, jullie eigen creatie heeft jullie vernietigd!!

  Dat, het hier bovenstaande stukje fictie is, snapt u zonder verdere uitleg. Een wapen dat in z`n uppie de hele planeet verwoest?

  Ach kom op hé! Dat kan toch helemaal niet!?
  O nee?, denkt u dat?

  Mag ik u dan uitnodigen om een flinke dikke jas aan te doen, want het wordt koud, we gaan namelijk straks naar Alaska , waar bovenstaande fictie, en hedendaagse technologie, als twee werelden, met een enorme klap, met elkaar in botsing zijn gekomen.
  De werelden van feit en fictie.
  In Alaska en in Puerto Rico, plus op nog een aantal plaatsen in Noorwegen, en op ook nog minstens één plaats in Rusland, staan deze helse machines opgesteld op onze eigen moeder aarde.
  Ja, ja, dat tuig bestaat écht!

  De regeringen van alle landen weten verdomd goed wat er aan de hand is, maar men wil niet, dat u en ik het ook aan de weet komen.

  Onderbouwd wetenschappelijk bewijs heeft inmiddels aangetoond, dat HAARP niet langer in een experimenteel stadium verkeerd, maar dat het systeem werkt, en al jarenlang volledig operationeel is, en in staat is, om waar ook ter wereld droogtes, overstromingen, tsunami, orkanen en aardbevingen teweeg te brengen.

  Ze kunnen, met gebruikmaking van HAARP technologie, elk gewenst vliegtuig, waar ook ter wereld, uit de lucht halen.  Deze vreemde gekleurde effecten worden steeds in de lucht waargenomen voorafgaande aan een “natuur” ramp.
  60% van de totale wereldbevolking moet verdwijnen! Dood!
  Ze willen u en mij weg hebben!
  Wegwezen, oprotten, verhongeren, verdrinken, sterven aan enge ziektes, letterlijk de tering krijgen, sterven aan epidemieën, en onder de grond verdwijnen bij aardbevingen..

  En wie kan jou als schuldige aanwijzen voor een tsunami in Indonesië, of een aardbeving in Haïti, of een overstroming in Pakistan?

  Het Europees parlement zegt over H.A.A.R.P.
  HAARP - een wapensysteem dat het klimaat ontregelt
  Op 5 februari 1998 organiseerde de Subcommissie veiligheid en ontwapening van het Europees Parlement een hoorzitting over o.a. HAARP. Vertegenwoordigers van de NAVO en de VS waren uitgenodigd, maar zij verkozen niet deel te nemen. De Commissie betreurt dat de VS niemand stuurde om vragen te beantwoorden en geen gebruik maakte van de mogelijkheid het gepresenteerde materiaal van een toelichting te voorzien.

  Het Europees Parlement trok daaruit de conclusie in 1999, dat:
  Tegen het licht van een reeks internationale wetten (Verdrag betreffende het verbod van militair of ieder ander vijandelijk gebruik van technieken om het milieu te veranderen, het Zuidpool-verdrag, het Verdrag houdende beginselen voor het gedrag van de landen bij het onderzoek van de ruimte, met inbegrip van de maan en andere hemellichamen, en het VN-verdrag betreffende zeewetgeving) komt HAARP naar voren als zeer twijfelachtig, niet alleen vanuit menselijk en politiek standpunt, maar ook vanuit juridische optiek.

  Dit betekent dat HAARP een overtreding van het volkerenrecht is.

  een volledig rapport over een vergadering die de Europese Unie over het milieu en ook over HAARP gehad heeft, en als u dat leest, dan begrijpt u mijn bezorgdheid nog beter, en dan vraagt u zich pas écht af, hoe het toch in hemelsnaam mogelijk is, dat je hierover nooit een woord in de krant leest, geen woord op televisie hoort, dat het dus kortweg gewoon voor het grote publiek ( U en ik ) geheim gehouden wordt.
  Het Verslag is dubbel interessant, omdat er in dit zelfde verslag ook heel veel andere zaken aan het licht komen, die u en ik ook niet horen te weten, want dit soort verslagen zijn eigenlijk vertrouwelijk, wat simpelweg een ander woord is voor GEHEIM.

  Weg met die geheimhouding.!
  Hieronder volgt het volledig ( Geheime ) verslag.
  14 januari 1999 A4-0005/99

  Alex Hunter is diep gegaan, heel diep, hij neemt nergens een blad voor de mond, en dit boek is dan ook een aanklacht tegen alle regeringen op aarde, en tegen de regering van Amerika in het bijzonder; een echte aanrader voor iedereen die geen weet heeft van het stiekeme spelletje dat het Amerikaanse leger speelt met de gehele bevolking van deze planeet!
  Iedereen dient dit te weten!
  Lees het zelf, en vorm uw oordeel.

 • Inhoudsopgave

  Kennismaking met H.A.A.R.P.
  Buiten Aardsen
  Moord op president John Fitzgerald Kennedy en waarom?
  Roswell en buitenaardsen.
  Starwars project
  Hoe speel je H.A.A.R.P. en de toepassingen.
  De gevolgen wereldwijd.
  Weersoverzicht wereldwijd 2010
  Bilderbergers en Puppetmasters.
  Massamoord op u en mij.
  Olielek golf van Mexico
  Uitleg over H.A.A.R.P. van het Amerikaanse leger.
  De peetvader van H.A.A.R.P. uitvinder Nikolai Tesla.
  Compleet Vertrouwelijk verslag van de Europese Unie over H.A.A.R.P. in 1999 en wat van hun voornemens terechtgekomen is.
  Slotwoord.

 • Fragment

  Er zijn wereldwijd inmiddels al 59 verschillende buitenaardse rassen gecatalogiseerd. Verhalen uit de oudheid spreken zelfs van 400.000 verschillende rassen, stammen, of wezens zo u wilt.

  De binnenzijde van de aarde, ook wel Agartha genoemd, is ook bewoond. De aarde is net zoals alle andere planeten hol van binnen. Door een speling van de natuur zijn wij aan de buitenkant komen te wonen, of wellicht door ons gedrag verbannen naar de buitenkant, waar het leven een stuk minder aangenaam is als aan de binnenzijde, die niet bloot staat aan natuurgeweld zoals orkanen, hagelbuien, sneeuwstormen, ijskoude winters en snikhete zomers. Wij wonen aan de buitenzijde van de aardbol, terwijl het de bedoeling was om aan de binnenzijde te wonen. Hierin vindt u ook de verklaring waarom men zo moeilijk leven kan vaststellen op andere planeten, ze zoeken steeds aan de buitenkant, dat is domweg op de verkeerde plaats,

  De Amerikaanse luchtmacht haalt de schouders op en zegt: “Het is maar een experiment; wat zou er nou verkeerd kunnen gaan? Het is puur wetenschappelijk onderzoek”.
  Maar wat zijn de gevolgen van zo`n wetenschappelijk experiment?
  Want, noem het maar gerust een experiment, als je niet weet wat er gaat gebeuren, dan noem ik dat niet direct onderzoek.
  Niemand die de afloop vooraf kan voorspellen.

  Toen een bezorgde reporter daar vragen over ging stellen, kreeg hij daarop het weinig geruststellende antwoord: ”De destructieve mogelijkheden van HAARP zijn er te veel om op te noemen. Het is de instabiliteit van het project, dat de grootste dreiging vormt. Je kunt er letterlijk een stuk mee uit de atmosfeer snijden, optillen, verplaatsen, en sturen waarheen je maar wil, en het dan “dingen” laten doen”.
  En het doet “dingen”, maar niet altijd de dingen die de operators willen dat het doet.

  Een van de grootste vergissingen was misschien de Tsunami in Indonesië waarbij 250.000 doden te betreuren vielen.
  Oeps………..foutje.!
  Of was het geen foutje, was het opzet?

  Wereldleiders vergaderen op topniveau over HAARP.
  Maar had u er al eens ooit eerder van gehoord?
  Hebt u er ook maar ooit één woord over gelezen in een krant?

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.