De Laatste Chronister

Geschreven door Simone Van Der Steeg

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  19,95


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  7,50


 • Samenvatting

   

  Nu Karen Eason dan eindelijk voor haar eindexamen geslaagd is, besluit ze er even tussenuit te gaan. Samen met haar vriend Thomas, met wie ze inmiddels samenwoont, en haar broer Malcolm besluit ze op vakantie te gaan. Voor de buitenwereld ziet het er misschien uit alsof ze alles goed voor elkaar heeft. Maar niets is minder waar.

  Tijdens hun zogenaamde vakantie gaan Karen, Malcolm, Thomas en Matthew op onderzoek uit. Ze zijn de vorige keer weliswaar aan Wentworth ontsnapt, maar het is slechts een kwestie van tijd voor hij weer terugkeert en dan kunnen ze maar beter voorbereid zijn. Hun reis neemt echter een angstaanjagende wending als blijkt dat Wentworth, zelfs vanuit de dood, tot meer in staat is dan ze dachten. Wanneer dan ook nog blijkt dat een van Karens dierbaren in groot gevaar is, zetten ze alles op alles om haar te redden. Dit kon echter wel eens onmogelijk zijn…


  De Laatste Chronister is het verrassende, bloedstollende slot van de Chronister trilogie.

 • Inhoudsopgave

 • Fragment

  Matthew keek van Thomas naar mij. We staarden elkaar een paar tellen aan. Ik voelde hoe mijn eigen ogen volliepen met tranen en uiteindelijk overstroomden op het moment dat ik me realiseerde wat ons te doen stond. Matthew slikte duidelijk zichtbaar en knikte toen. Ik keek langs hem heen naar Malcolm en stuurde hem mijn gedachten. Toen hij kort knikte, wist ik dat hij me begrepen had. Ik zag hoe hij Thomas’ arm beetpakte en ik wist dat hij zijn gedachten naar Thomas probeerde te sturen. Ik keek weer naar Matthew en schraapte al mijn moed bijeen. ‘Voor Michelle,’ fluisterde ik gesmoord.

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.