Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus.

De Meester

Geschreven door Jasper Wijker

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • EBOEK

  epub zonder drm

  9,99


 • Samenvatting

  Ontroerende en realistische verhalen van een treinmachinist bij de Nederlandse Spoorwegen. Het meest natuurgetrouwe beeld van een beroep waar iedereen van heeft gehoord, maar weinigen van weten.

  Jasper (1990) is een jonge machinist en alleenstaande vader. Met oog voor detail en een observerende blik op de wereld geeft hij vorm aan zijn schrijfverslaving. Al jaren schrijft hij verhalen. Kort en lang. Fictie en non-fictie. De Facebookpagina: "de Meester', die hij oprichtte in maart 2019 trok in een mum van tijd honderden vaste lezers.
  Vanachter de ramen van mijn cabine observeer ik de wereld, maar ook op de stations zie ik opmerkelijke dingen. De dingen die ik zie en meemaak beschrijf ik in korte verhalen. Soms luchtig en grappig, maar ook stressvol en emotioneel. In de verhalen neem ik jullie mee op de momenten dat de tijd even stil heeft gestaan. Deze verhalen verschijnen op de Facebookpagina: de Meester, maar zijn nu ook te lezen in deze bundel. Hierin kan je tevens nog niet eerder gepubliceerde verhalen lezen.
  Ervaar mijn emoties, mijn observaties en de keuzes die ik op dat moment maakte. Een bundel gevuld met ongecensureerde stukken. Dit is het leven van een machinist en als bonus een kijkje in mijn leven als alleenstaande vader.
  "Hij (de Meester) beschrijft zijn ontmoetingen in een lezenswaardige, luchtige en humorvolle blog." -
  Noord-Hollands Dagblad
  "Jasper schrijft eerlijke, oprechte blogs recht uit zijn hart met in de laatste alinea de moraal van het verhaal."
  - De Uitgeester
  "Fantastische verhalen. Zo fijn om te lezen. Alsof je naast hem in de cabine zit."
  - Thom van Dam.

 • Inhoudsopgave

 • Fragment

Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.