Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus.

De Kunst van het Niet Weten

Geschreven door Willem Geene

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  19,95


 • Samenvatting

  Willem Geene is sinds vijf en twintig jaar trainer en coach binnen bedrijven, organisaties en voor particulieren. Hij traint en coacht op basis van de door hem ontwikkelde Shiftmethode. Een eenvoudige en krachtige methode die zeer snel inzicht geeft in de reden waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is.

  Voordat hij als trainer coach werkzaam was, heeft hij met veel succes een groot aantal bedrijven opgezet en geëxploiteerd. Zijn ervaring dat succes en bezit niet per definitie gelukkig maken, heeft geleid tot het zoeken naar antwoorden op vragen zoals ‘Wie of wat ben ik eigenlijk?’ en ‘Wat zijn de voorwaarden voor permanente tevredenheid en geluk?’ en ‘Hoe verhouden zich de wetten van oorzaak en gevolg zich tot het idee van de vrije wil?’.

  Vanaf het moment dat, zoals hij dat noemt, ‘het kwartje viel heeft hij gewerkt aan de ontwikkeling van de Shiftmethode vanuit de intentie om de antwoorden op bovengestelde vragen op een praktische en vooral logische manier te communiceren.

 • Inhoudsopgave

 • Fragment

Copyright © 2006-2020 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.