De cirkels rond

Geschreven door Jellie Pijpers

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • BOEK

  paperback

  19,95


 • Samenvatting

  De cirkels rond 'persoonlijk leiderschap geeft meer regie op je cont(r)acten' is behalve een zeer informatief boek over persoonlijk leiderschap en cont(r)actmanagement ook een bijzondere beschrijving van de persoonlijke ontwikkeling van de auteur. De jeugd en de nieuwe holistische filosofie dienen als inspiratie voor een bijzonder werk dat de keiharde wereld van cont(r)actmanagement koppelt aan zelfreflectie en relatiebeheer 2.0.

  Er wordt een nieuw evenwicht beschreven waar de control van het systeem overgenomen wordt door de persoonlijke kracht van het individu. Waar de ratio (het mannelijke) ten dienste komt te staan van het gevoel (het vrouwelijke) en verbinding en vertrouwen het leidende principe wordt en andere cont(r)actvormen genereert. Cont(r)actvormen waar waarde wordt toegevoegd vanuit een persoonlijk intuïtief besef dat dit nodig is voor het systeem.

  Bedoeld voor organisaties, managers, cont(r)actmanagers en/of iedereen die vanuit zijn rol met cont(r)acten in aanraking komt en toe is aan een andere (ziens)wijze van het managen van cont(r)acten.

 • Inhoudsopgave

  Voorwoord
  Inleiding
  De cirkels rond
  Persoonlijk leiderschap
  De vraag achter de vraag
  Kansenmanagement en vertrouwen
  Procesmanagement
  Netwerken
  Het managen van de relatie
  Een nieuw evenwicht
  Tot slot
  Literatuurlijst

 • Fragment

  Cont(r)actmanagement is weliswaar niet nieuw, maar de positionering van cont(r)actmanagement vraagt om een type mens die van het vakgebied een ‘business driver’ kan maken. Met name daar waar een organisatie meer prestatie- en waardegericht wil contracteren. Een benadering waarbij proces- en relatiemanagement essentieel zijn om tot waardecreatie te komen, en waar vertrouwen een steeds crucialere rol speelt. Een benadering ook waarbij we het geheel niet complexer willen
  maken, maar juist simpeler. Complexiteit is namelijk moeilijk ‘onder controle’ te brengen, getuige alle ‘control’ elementen waar de maatschappij nu reeds door wordt ‘geordend’. De kunst ligt juist in het meer loslaten van ‘control’: alleen datgene te ‘controleren’ wat noodzakelijk is. En daarbij intuïtief te handelen. Te vertrouwen op je gevoel. En je talenten gebruiken om te handelen. In het hier en nu, met een duidelijke focus op het te bereiken resultaat (‘outcome’).

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.