14 DAGEN DIEET

Geschreven door ALEXANDRA

Verkrijgbaar bij


Informatie
Heeft u interesse in dit boek? Als u tot aankoop besluit over te gaan en op ‘bestellen’ klikt, wordt u doorverwezen naar onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl. Hier kunt u uw bestelling vervolgens afronden en de betaling voldoen. Na een eventuele aankoop verloopt ook de communicatie via ons platform Boekenbestellen.nl. Wij handelen uw order voor u af onder deze naam.


 • EBOEK

  pdf zonder drm

  3,95


 • Samenvatting

  Verlies 3 tot 9 kilo met het 14 DAGEN DIEET gebaseerd op het eiwitprincipe. (Gewoon boodschappen doen bij de supermarkt. Geen shakes of dieetproducten) Meer dan 500 Nederlanders hebben dit dieet inmiddels geprobeerd. Maar liefst 87% van hen is blijvend 3 tot 9 kilo afgevallen in 14 dagen.

  In dit kleine boekje wordt het dieet duidelijk toegelicht, staan weekschema's vermeld, vindt u recepten voor ontbijt, lunch en diner die binnen dit dieet passen en enkele eenvoudige overzichten en oefeningen ter ondersteuning van het afvallen.

  Vele verschillende diëten heb ik gevolgd. Altijd met een ongewenst jojo-effect. Uiteindelijk heb ik zelf een dieet samengesteld, waarbij ik o.a. gebruik heb gemaakt van verschillende elementen uit de bekende diëten.

  Nu durf ik te zeggen, dat ik 118 kilo zwaar ben geweest. Trots kan ik zeggen, dat ik nu 68 kilo weeg met een lengte van 1.69m.

  Met dit boekje ziet u snel resultaat, wat enorm motiveert om door te gaan. Volhouden van een dieet was nog nooit zo goed te doen.
   

 • Inhoudsopgave

   14 DAGEN DIEET
   Weekschema
   Drinken Tussendoortjes Groenten
   Maaltijdrecepten
   Zelfkennis
   Maak zelf een weekschema
   Meest gestelde vragen

 • Fragment

  Een dieet is meestens niet vol te houden. En daar strandt dan direct de poging gewicht te verliezen. Met de nodige pech doet het jojo-effect zijn werk en neemt het gewicht vervolgens meer toe, dan het is afgenomen met de dieetpoging.

  Het 14 DAGEN DIEET wordt veertien dagen gevolgd, om vervolgens veertien dagen normaal te eten. Afhankelijk van het te verliezen gewicht, wordt dit herhaald tot het gewenste resultaat is bereikt.

  Met het 14 DAGEN DIEET wordt overgewicht succesvol bestreden en wordt een instrument geboden om gewicht te verliezen, het jojo-effect tegen te gaan en op gewicht te blijven.

  Verlies 3 tot 9 kilo in 14 dagen!

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.