Op 10 januari 2015 is het zover: op die dag vindt de nieuwste editie van Schrijf! plaats, een dag tjokvol schrijfinspiratie. Ideaal voor u als (beginnend) auteur, komen dus, wij zijn er ook!

Kennis en netwerk vergroten
Dat zelf een boek schrijven en uitgeven steeds populairder wordt in Nederland hoeft geen betoog. Pumbo ziet dagelijks de ambitie van schrijvend Nederland groeien. Toch kan het best weleens lastig zijn om een boek te schrijven.

Image
Schrijf! 2015… u komt toch ook?

Tijdens Schrijf! 2015 kunt u de kunst van het schrijven afkijken bij de beste schrijfcoaches en schrijvers van Nederland en België. Zo onthult topauteur Simone van der Vlugt hoe zij haar bestsellers schrijft en vertelt Wouter Vink, medeoprichter van Pumbo.nl, waarom uitgeven in eigen beheer de toekomst heeft.

Daarnaast ontmoet u gelijkgestemde mensen die uw interesse voor schrijven delen. Op Schrijf! worden ieder jaar nieuwe vriendschappen gesloten. Kom en vergroot naast uw kennis ook uw netwerk!

Informatie en tickets Schrijf! 2015
Op de website van de organisator leest u alle informatie over Schrijf! 2015. Ook vindt u hier de mogelijkheid om uw ticket te bestellen.

Schrijf! 2015 vindt plaats op zaterdag 10 januari 2015, van 9:30 tot 18:30 uur. Locatie is het Gooiland Theater in Hilversum.

Image
Ebook in 5 stappen je boek uitgeven zonder uitgever flyer
#000000
Image
Download

Download het gratis e-book

Uw gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verstrekt, ook wij houden niet van spam!

Image
Ebook uitgeven in eigen beheer in 5 stappen

Reactie toevoegen