Schrijf! 2015… u komt toch ook?

Schrijf! 2015
Gewijzigd: 16 jun 2021 09 dec 2014

Op 10 januari 2015 is het zover: op die dag vindt de nieuwste editie van Schrijf! plaats, een dag tjokvol schrijfinspiratie. Ideaal voor u als (beginnend) auteur, komen dus, wij zijn er ook!

Kennis en netwerk vergroten
Dat zelf een boek schrijven en uitgeven steeds populairder wordt in Nederland hoeft geen betoog. Pumbo ziet dagelijks de ambitie van schrijvend Nederland groeien. Toch kan het best weleens lastig zijn om een boek te schrijven.

Tijdens Schrijf! 2015 kunt u de kunst van het schrijven afkijken bij de beste schrijfcoaches en schrijvers van Nederland en België. Zo onthult topauteur Simone van der Vlugt hoe zij haar bestsellers schrijft en vertelt Wouter Vink, medeoprichter van Pumbo.nl, waarom uitgeven in eigen beheer de toekomst heeft.

Daarnaast ontmoet u gelijkgestemde mensen die uw interesse voor schrijven delen. Op Schrijf! worden ieder jaar nieuwe vriendschappen gesloten. Kom en vergroot naast uw kennis ook uw netwerk!

Informatie en tickets Schrijf! 2015
Op de website van de organisator leest u alle informatie over Schrijf! 2015. Ook vindt u hier de mogelijkheid om uw ticket te bestellen.

Schrijf! 2015 vindt plaats op zaterdag 10 januari 2015, van 9:30 tot 18:30 uur. Locatie is het Gooiland Theater in Hilversum.

Reacties


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of zonder uw toestemming gebruikt voor marketing doeleinden. Verplichte velden zijn gemarkeerd