Het jaar loopt ten einde. Traditiegetrouw een moment om stil te staan ​​bij het afgelopen jaar, het huidige moment en de toekomst. We hadden dit jaar voor het eerst sinds 2020 nauwelijks last van Corona-maatregelen maar dankzij het papiertekort in de druk- en uitgeverswereld, de extreme verhoging in verpakkingskosten, de oorlog in Oekraïne, de sterk gestegen energie / brandstof kosten hebben we alles behalve stil kunnen zitten.

Image
Belangrijke informatie voor de periode van 26 december 2022 tot en met 6 januari 2023

We hebben vooral geprobeerd de stijging van de kosten tot een minimum te beperken en het lijkt erop dat het plafond - mede dankzij de vele maatregelen - inmiddels wel is bereikt. Ondanks alle uitdagingen zien we ook 2023 weer met veel vertrouwen tegemoet. We zijn namelijk ook het afgelopen jaar weer meer gaan lezen en we verwachten dat de vraag naar boeken - zeker door het uitgeven in eigen beheer - ook in 2023 verder zal toenemen.

Ook zijn we bezig met iets super leuks, er komt een nieuwe website aan met een totaal nieuw uiterlijk. Iets waar we heel enthousiast over zijn. Hierover later meer...

Om het nieuwe jaar weer helemaal fris te beginnen - zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het realiseren van nieuwe publicaties en we samen met jou mooie boeken uit kunnen geven - hebben we besloten om het de laatste twee weken van dit jaar iets rustiger aan te doen. We gaan niet helemaal dicht maar de persoonlijke dienstverlening wordt aangepast en we zullen telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Alle automatische bestellingen en controles gaan gewoon door en bij een dringend probleem blijven we altijd bereikbaar.

Wij danken je voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar en wensen je alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor volgend jaar. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Namens het Pumbo-team